Popis
arašídový protein
Budování svalů, regenerace po výkonu nebo doplnění živin, to můžete odteď dělat chutně, voňavě a snadno. Arašídový protein je bohatý rostlinný zdroj kvalitních bílkovin, sacharidů, vlákniny, vitamínů i minerálů. Díky zpracování si arašídový protein zachovává většinu svých zdraví prospěšných živin. Vyrábí se jak jinak než z arašídů. Z těch je částečně odstraněn olej, čímž je výsledné množství tuků v arašídovém proteinu velmi nízké. Dále jsou arašídy šetrně mechanicky zpracovány do jemné mouky a na světě je protein přirozeně bezlepkový, lehce stravitelný s úžasnou chutí a vůní po arašídech.
Samozřejmě arašídový protein mohou využít na vaření všichni, co rádi v kuchyni experimentují, příznivci Paleo, RAW i bezlepkového stravování či veganství a vegetariánství. S arašídovým proteinem můžete péct, vařit i zahušťovat, a to s lahodnou vůní a chutí po arašídech. Při výrobě arašídového proteinu nebyly použity konzervační látky ani žádná barviva.
Použití
Snídaně je důležitý základ dne a neměly by v ní chybět žádné živiny. Dopřejte si tak obilninovou kaši, tvaroh nebo jogurt dochucený arašídovým proteinem a doplněný o lyofilizované ovoce s medem. Už aby bylo zase ráno. A co teprve ovocné smoothie s arašídovým proteinem nebo v kombinaci s mlékem vytvoříte suprový shake.
Přidejte k proteinu trochu vody a soli a máte nízkotučnou verzi arašídového másla plnou bílkovin. Přepadla vás chuť na sladké? Vyzkoušejte proteinové lívance, sušenky či muffiny s arašídovým nádechem. A arašídový protein můžete samozřejmě využít na zahušťování, obalování či vytvoření arašídového pesta.
Složení
100% arašídový protein (najemno namletá, částečně odtučněná podzemnice olejná).
A5 – Podzemnice olejná jádra (Arašídy)
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1662 kJ / 393 kcal |
Tuky | 8,62 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,03 g |
Sacharidy | 44,79 g |
z toho cukry | 12,9 g |
Bílkoviny | 34,22 g |
Sůl | 0 g |
Skladování
Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Druh mouky | Ořechová |
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.