Z důvodu vysokého počtu objednávek, které nám přišly v rámci akce BLACK FRIDAY se doba dodání prodlouží o několik dnů - nutné s tímto počítat!
  • 1 z 2
 

Campo Káva mletá super extra kardamom

 

Vyzkoušejte Campo mletou kávu s kardamomem a přidejte do svého denního rituálu kávy něco speciálního. Tento produkt nabízí dokonalou kombinaci prvotřídních kávových zrn s lahodným kardamomem. Mletá zrna jsou pečlivě vybrána a zpracována pro optimální chuťový zážitek. 

od 159 Kč / ks
od 138 Kč bez DPH
Značka Campo
Kategorie Čerstvá káva
Zvolte variantu
Campo mletá super extra kardamom 200 g Množství: 200 g Momentálně nedostupné 159 Kč / ks
138 Kč bez DPH
Campo mletá super extra kardamom 500 g Množství: 500g Momentálně nedostupné 289 Kč / ks
251 Kč bez DPH
 

campo - mletá káva super extra kardamom 

Campo mletá káva super extra s kardamomem je vynikající směs kávy, která spojuje prvotřídní kávové zrna s lahodnou příměsí kardamomu. Tento produkt nabízí dokonalou rovnováhu mezi jemností a intenzitou, což dává výslednou kávu bohatou a lahodnou chuť.

Zrna jsou pečlivě vybrána a zpracována tak, aby poskytovala optimální chuťový zážitek při každém šálku. Campo Káva mletá super extra s kardamomem je ideální volbou pro ty, kteří si chtějí vychutnat pravou chuť a vůni kávy turecké kávy s příjemným nádechem kardamomu.

Složení

Káva (100% arabika z brazilských zrn) , super extra kardamom.

mletí: velmi jemné

doporučená příprava: džezva, turecká konvice.

Příprava

Káva z džezvy se tradičně pije z menších šálků, proto na přípravu 50 ml kávy použijeme 6 g (1,5 - 2 čajové lžičky) kávy.

  • Položte džezvu na zdroj tepla, přidejte cca 20 ml vody a cukr
  • Počkejte, až se voda s cukrem začne vařit a vznikne karamel. Na jeden šálek kávy se zpravidla dávkují dvě lžičky kávy a jedna lžička cukru. Tento krok však můžete přeskočit a připravit v džezvě pouze samotnou kávu.
  • Přidejte kávu a dolijte zbytek vody do dvou třetin džezvy. Počkejte, až se káva začne vařit a dokud nedojde pěna až po okraj džezvy. Poté džezvu odebereme z vařiče a malé množství pěny přidáme do šálků.
  • Kávu opět přivedeme k varu a opakujeme ještě dvakrát stejný postup. Kávu jsme tedy přivedli k varu 3x.
  • Kávu z džezvy dáme chvilku stranou a ponecháme 30s v klidu tak, aby sedlina poklesla. Můžeme s džezvou zakroužit, aby se káva smyla ze stěn.
  • Kávu nalijeme do šálků.

Země původu

Turecko


 

Druh kávy 100% Arabica, Směs
Káva podle stupně kyselosti Káva s nízkou kyselostí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: