Popis
Ghí s chilli
Díky přidanému chilli je toto ghí pikantní. Používejte stejně jako čisté ghí s ohledem na jeho vlastnosti. Použijte při přípravě mexických a asijských jídel. Nebo při zakládání guláše, omáček na těstoviny, topinek. Kdekoliv, kde chcete, aby jídlo mělo pořádné grády.
Přepuštěné máslo Ghí má vysoký bod kouřivosti a při zahřátí až na cca 240°C se nepřepálí, nevznikají těžce stravitelné látky, udělá se křupavá kůrka a smažené jídlo si můžete vychutnat, aniž by vám po něm bylo těžko.
Složení
bezvodý máslený tuk min. 99%, chilli do 1%
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota: 3677kJ / 878,2kcal
Tuky: 99% z toho nasycené mastné kyseliny: 70 g Sacharidy: 0,4 g z toho cukry 0 Bílkoviny: 0,1g
Skladování
12 měsíců, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do třech měsíců
Vyrobeno | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.