Popis
Ghí levandulové
Díky přidané levanduli je voňavé, zklidňuje zažívání a hojí. Používejte stejně jako čisté ghí s ohledem na jeho vlastnosti. Přidejte do těsta při pečení sušenek, bábovky nebo piškotů. Nebo naopak použijte při přípravě ryb. Upečte brambory ve slupce v troubě a po upečení do nich vmíchjte dvě lžíce levandulového ghí a rozetřený stroužek česneku.
Přepuštěné máslo Ghí má vysoký bod kouřivosti a při zahřátí až na cca 240°C se nepřepálí, nevznikají těžce stravitelné látky, udělá se křupavá kůrka a smažené jídlo si můžete vychutnat, aniž by vám po něm bylo těžko.
Složení
bezvodý máslený tuk min. 99%, levandule do 1%
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota: 3677kJ / 878,2kcal
Tuky: 99% z toho nasycené mastné kyseliny: 70 g Sacharidy: 0,4 g z toho cukry 0 Bílkoviny: 0,1g
Skladování
12 měsíců, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do třech měsíců
Vyrobeno | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.