Vzhledem k extrémnímu nárůstu objednávek se může expedice zásilek prodloužit. Děkujeme za pochopení.
  • 1 z 2
 

Drago Mocambo GRAN BAR

 

Gran Bar je harmonická káva s velice jemnou chutí a lehkým nádechem hořké čokolády podkresleným lískooříškovými tóny. Tato káva vyniká velmi vyváženým tělem a nízkou kyselostí.

 

od 119 Kč / ks
od 103 Kč bez DPH
Značka Drago Mocambo
Kategorie Itálie
Zvolte variantu
Drago Mocambo Gran Bar 250g Množství: 250g
Varianta: Zrnková
Skladem
Můžeme doručit do: 2.12.2022
119 Kč / ks
103 Kč bez DPH
   
Drago Mocambo Gran Bar 1000g Množství: 1kg
Varianta: Zrnková
Skladem
Můžeme doručit do: 2.12.2022
499 Kč / ks
434 Kč bez DPH
   
 

Mocambo gran bar

Gran Bar je harmonická káva s velice jemnou chutí a lehkým nádechem čokolády podkresleným lískooříškovými tóny. Tato káva vyniká velmi vyváženým tělem a nízkou kyselostí.

Ocenění

Tato káva získala v roce 2020 ocenění (zlatá medaile) International Institute of Coffee Tasters.

International Institute of Coffee Tasters (Iiac) je neziskové sdružení. Byl založen v roce 1993 s cílem zkoumat a šířit vědeckou metodu ochutnávky kávy. Od svého založení uspořádal Iiac stovky kurzů, kterých se zúčastnilo více než 12 000 profesionálů z více než 40 zemí po celém světě.

Drago Mocambo Gran Bar gold medals

Složení

80% Arabika, 20% Robusta

Zastoupené druhy káv ve směsi

Brazílie - Sul de Minas 1180 m (Arabica)
Guatemala - Huehuetenango 2150 m (Arabica)
Peru - Huánuco 2150 m (Arabica)
Indie - Kerala 890 m (Robusta)

Chuť kávy

Nízká acidita (kyselost). Jemná chuť s lehkým nádechem čokolády podkresleným lískooříškovými tóny.

Intenzita (0-5): 3,0

Chuť: hořká čokoláda, lískové ořechy, kaštany, chlebová kůrka

Drago Mocambo Gran Bar mapa chuti

Způsob pražení

Na rozdíl od velkovýroby, kde jsou kávová zrna pražena po krátkou dobu (2 - 5 minut) za vysokých teploty je káva od italské společnosti Drago Mocambo pražena jemně (dlouhodobé pražení), aby bylo dosaženo optimálního chuťového zážitku. Na tento způsob pražení společnost Drago Mocambo přikládá velký důraz. 

Kávová zrna byla jemně pražena v tradiční bubnové pražičce po dobu okolo 16 až 18 minut, kde se kávové aroma může plně rozvinout. Stupeň pražení narůstá pomalu s teplotou 6 až 8°C za minutu po konečnou teplotu 215°C. Po dlouhém pražení jsou kávová zrna ochlazena vzduchem.

 

O firmě Drago Mocambo

Drago Mocambo brand

 


 

Druh kávy Směs
Káva podle stupně kyselosti Káva s nízkou kyselostí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: