Džem jahody, maliny a Scotch Bonnet 210 g

 

Jahodový džem s malinami jako od babičky. Ovšem od té pekelné. Osvěžující chuť tohoto červeného ovoce rafinovaně doplňují tropické chilli papričky Scotch Bonnet. Ručně vyráběný chilli džem plný jahod a malin si vychutnáte na snídani, v dezertech i k masu nebo vyzrálým sýrům.

PALM, VEGAN, GLUTEN, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
30.6.2022
159 Kč / ks
138 Kč bez DPH
   
Značka The ChilliDoctor
Kategorie Chilli delikatesy
 

džem s chilli

Jahody a chilli papričky toho mají (kromě zářivě červené barvy) hodně společného. Obsahují spoustu vitamínu C, jsou považovány za afrodisiakum a jsou skvělé kamkoliv je přidáte. Když se navíc spojí s malinami, vzniká kombinace, které lze jen těžko odolat.

K lokálně vypěstovaným šťavnatým jahodám a malinám byly přidány jamajské papričky Scotch Bonnet, které sladkému džemu přidají ještě více osvěžující květinovou a ovocnou jiskru. A samozřejmě s pálivostí 350 000 SHU také pořádný žár, který nezklame žádného milovníka pálivého.

Protože se chilli obecně skvěle páruje s čokoládou a ovocem, kromě klasického slaného a sladkého pečiva doporučujeme vyzkoušet džem do různých kaší, dortů, koláčů, moučníků nebo cukroví (klidně i toho vánočního) a skvělý je také na palačinky, lívance, zmrzlinu či do jogurtu. Pokud vás lákají nevšední kombinace, doporučujeme pikantní jahodovo-malinový chilli džem vyzkoušet s grilovaným masem či hermelínem a dalšími vyzrálými sýry.

Vyrobeno ručně. Sterilizováno, bez konzervantů a barviv.

Složení

Jahody a maliny (65 %), cukr, citrusová šťáva, pektin, Scotch Bonnet chilli papričky.

Výživové údaje na 100 g
Energie 625 kJ / 147 kcal
Tuky 0,5 g
    z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy 35,2 g
    z toho cukry 34,5 g
Bílkoviny 0,5 g
Sůl g

upozornění

Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 1 týdne.

Země původu

Česká republika


  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: