Popis
Těstoviny z celozrnné pšeničné graham mouky
Pokud máte rádi pořádnou porci těstovin i v polévkách, nebojte se použít těstoviny grahamové. Nerafinovaná a nebělená grahamová mouka je opravdový poklad – při její výrobě se škrob mele společně s otrubami, které mají velice příznivý vliv na Vaše trávení a metabolismus jako takový.
Nemusíte samozřejmě končit u polévek, udělejte si studený těstovinový salát nebo si připravte mušličky na sladko. Pokud máte rádi českou klasiku, tak rajská omáčka nemusí být vždy jen s kolínky – jako přílohu si dopřejte grahamové těstoviny jiného tvaru. Nebojte se experimentovat a nechte Vaše děti, ať si sami rozmyslí, jaký mušličkový pokrm si vymyslí!
Příprava
Vařte ve slané vodě (slanost jako mořská voda) a na mírném ohni za občasného míchání 8 - 10 minut.
Složení
celozrnná pšeničná graham mouka
Druh mouky v těstovině | Pšeničná |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.