Hrachová mouka zelená

 

Hrachová mouka zelená je přirozeně bezlepková a nutričně výživná mouka. Použít ji můžete jako základ polévky, k zahuštění, na přípravu palačinek i k obarvení pokrmů.

VEGAN, GMO, GLUTEN

od 29 Kč / ks
od 26 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Mouky
Zvolte variantu
Množství: 500 g Skladem
Můžeme doručit do: 5.10.2021
29 Kč / ks
26 Kč bez DPH
   
Množství: 1000 g Skladem
Můžeme doručit do: 5.10.2021
48 Kč / ks
44 Kč bez DPH
   
 

Mouka ze zeleného hrachu

Kdo by neznal hrách. Luštěninu bohatou na bílkoviny, vlákninu a sacharidy. Významný je i u hrachu obsah minerálů a antioxidantů. Chuť hrachu je mírně nasládlá a je výraznější než u žlutého hrachu. Hrachová mouka je vyrobena jemným umletím sušeného hrachu. A to šetrnými procesy za působení nízkých teplot. Mouka si tak uchovává většinu živin, aroma, chuť a zejména krásnou zelenou barvu. Hrachová mouka je přirozeně bezlepková a je tak vhodná při bezlepkovém vaření. A díky kvalitnímu nutričnímu složení ji ocení také vegani, vegetariáni či sportovci.

Použití

Máte rádi hrachovou polévku, a zapomínáte dát hrách včas namočit? S hrachovou moukou máte po problému. Výborně totiž poslouží k přípravě lahodné polévky a není u ní nutná předpříprava. S hrachovou moukou můžete ale i zahušťovat zeleninové a luštěninové placky, omáčky i luštěninové polévky. Připravit z ní můžete zelené palačinky naslano nebo slané krekry. A hrachovou mouku můžete použít i při přípravě chleba a dalšího pečiva. Pro navýšení bílkovin a vlákniny ve stravě můžete hrachovou mouku přimíchat i do zeleninového smoothie.

Složení

100% mouka ze zeleného hrachu - jemně mletá

Výživové údaje na 100 ml
Energie 1442 kJ / 340 kcal
Tuky 1,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 61,0 g
    z toho cukry 5,1 g
Bílkoviny 21,0 g
Sůl g

Skladování

Skladujte v suchu při teplotě do 22°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Vyrobeno

Česká republika


 

Druh mouky Luštěninová
Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jaké cookie používáme najdete ZDE