Popis
hrušky sušené mrazem
Hruška je oblíbeným ovocem, které si ale bohužel během celého roku nemůžeme dopřát. Tedy až doteď. Díky lyofilizaci si hrušku můžete dát během celého roku. A navíc chutná i vypadá opravdu jako čerstvá. Hrušky jsou zpracovány v Česku a pro lyofilizaci jsou vybrány jen ty správně zralé kousky. Věřte nebo ne, ale na 100g lyofilizovaných potřebujeme přibližně 500g čerstvých hrušek.
Pochutnejte si na sladkokyselých a hruškově voňavých plátcích. I barvu mají přesně takovou, jak to znáte u čerstvých hrušek. A co je hlavní, lyofilizace nijak neubírá ani ze živin, kterými se hruška chlubí. Najdete v ní tak vlákninu, antioxidanty, vitamín C, draslík, kyselinu listovou i bílkoviny. A navíc jsou lyofilizované hrušky bez konzervantů, barviv a přidaného cukru.
Ať vás honí mlsná nebo potřebujete nabrat síly, tak lyofilizovaná hruška je ideální zdravá volba. Pro děti do školy ideální svačinka. Připravte si také lahodnou snídani, ovesná kaše s lyofilizovanými hruškami, medem a pekanovými ořechy, tomu říkáme start do nového dne. A protože jsou plátky hrušek oku lahodící, tak je můžete použít i na ozdobu vašich dezertů.
10 TOP BENEFITŮ LYOFILIZOVANÉHO OVOCE
- chutná jako čerstvé ovoce
- voní jako čerstvé ovoce
- zachová si maximum vitamínů a nutričních hodnot
- zachová si maximum minerálů a živin
- má krásnou přirozenou barvu
- má přirozenou strukturu
- neobsahuje SO2 ani jiné „éčka“
- neobsahuje přidaný cukr
- neplatíte za vodu, ale za ovoce plné vitamínů!
- Vydrží dlouho při správném skladování
Co je to lyofilizace
Lyofilizace je proces, kdy je ovoce sušeno mrazem. Při tomto zpracování, oproti sušení teplem, nedochází ke ztrátám živin, minerálů a vitamínů. Ovoce si také uchovává svou barvu, aroma, chuť i texturu. Od čerstvého je prostě k nerozeznání. Lyofilizované ovoce není ničím dalším konzervováno, barveno či doslazováno. Při doporučeném skladování rovněž dlouho vydrží. Lyofilizované ovoce je tak skvělou zdravou volbou v případech, kdy čerstvé ovoce není dostupné.
Složení
100% lyofilizované hrušky
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1690 kJ / 402 kcal |
Tuky | 1,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 88,0 g |
z toho cukry | 81,0 g |
Bílkoviny | 3,0 g |
Sůl | 0,03 g |
vyrobeno
Česká republika
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.