Popis
Jahody celé sušené mrazem
Jako právě utržené ze zahrádky, ale jen křupavější. Přesně takhle by se daly charakterizovat lyofilizované jahody. Díky šetrnému procesu jsou mrazem sušené jahody stejně skvělé jako ty čerstvé. Červené, voňavé, plné vitamínů, a hlavně, chutnají opravdu božsky. A těšit se můžete na opravdu celé jahody. Žádná kupa polámaných kousků. To je díky tomu, že lyofilizace probíhá pod přísným českým dohledem.
Jahody nejsou sířené, doslazované ani dobarvované. Jde o kvalitní český produkt. A kromě toho, že jsou jahody tak moc dobré, tak vám poskytnou i živiny. Věděli jste, že jahoda má více vitamínu C než citrusové plody? K tomu obsahuje i kyselinu listovou, antioxidanty, draslík, železo, hořčík a vápník. A jako bonus, obsahují málo kalorií. Takže není nad čím váhat, lyofilizované jahody jsou zdravá bomba, kterou musíte vyzkoušet.
Použití
Na ozdobu dezertů, koktejlů i do moučníků. Připravte si jahodový rozvar na ovesné lívance. Upečte domácí müsli. Do obilninové kaše, jogurtu či tvarohu přidejte jahody, buď celé, nebo nakrájené na plátky. Na to všechno se opravdu lyofilizované jahody dají použít. A také nesmíme zapomenout na to, že jako zdravé mlsání si je prostě musíte dát po cestě do práce, o přestávce ve škole nebo klidně při lyžování v Alpách.
10 TOP BENEFITŮ LYOFILIZOVANÉHO OVOCE
- chutná jako čerstvé ovoce
- voní jako čerstvé ovoce
- zachová si maximum vitamínů a nutričních hodnot
- zachová si maximum minerálů a živin
- má krásnou přirozenou barvu
- má přirozenou strukturu
- neobsahuje SO2 ani jiné „éčka“
- neobsahuje přidaný cukr
- neplatíte za vodu, ale za ovoce plné vitamínů!
- Vydrží dlouho při správném skladování
Co je lyofilizace
Díky sušení teplem ztrácí ovoce na svých benefitech. Lyofilizace ale ten problém vyřešila jednou provždy. Tento šetrný proces zajišťuje, že ovoce neztrácí na živinách, barvě, chuti, vůni ani textuře. Lyofilizované ovoce není chemicky konzervováno, barveno ani doslazeno. A pokud dodržíte skladování, tak si do spíže můžete pořídit pořádné zásoby všemožných druhů. Můžete tak mít po ruce jakékoli ovoce, i když zrovna není jeho sezóna.
Složení
100% lyofilizované jahody celé
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1359 kJ / 323 kcal |
Tuky | 3,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,36 g |
Sacharidy | 53,0 g |
z toho cukry | 53,0 g |
Bílkoviny | 7,9 g |
Sůl | 0,01 g |
vyrobeno
Česká republika
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.