Kaše špaldová BIO 300g

Neohodnoceno
 

Ze špaldové kaše rychle připravíte snídani či svačinku dochucenou podle svých představ ovocem nebo ořechy, ale hodí se i jako základ pro nadýchané palačinky. Těm co chutná dětská krupička budou špaldovou kaši milovat.

BIO, PALM, GMO

Dostupnost Skladem (> 3 ks)
Můžeme doručit do
28.5.2019
55 Kč / ks
48 Kč / ks bez DPH
   
Značka Country Life
Kategorie Kaše větší balení
 

Špaldová kaše

Pravidelně ráno snídáte a potřebujete inspiraci co si dál uvařit? Nebojte se experimentovat a zkuste špaldovou kaši, která je velmi oblíbená a jednoduchá na přípravu. Začněte den s plnou miskou zdraví. Je to velmi sytá a rychlá snídaně, ale také svačina, kterou si můžete dochutit čerstvým či sušeným ovocem, ořechy, medem, marmeládou nebo čokoládou podle svých přání.

Špalda je prastará kulturní obilovina, která nebyla šlechtěna, a proto si zachovala obrovské množství cenných látek. V současnosti tato obilovina zažívá svůj vzestup, hlavně díky jejímu různorodému využití, které potěší jistě i vás. Není vhodná jenom jako sladká kaše, ale můžete ji použít také k zahuštění omáček či polévek a nahradit klasickou mouku.

Příprava

Díky jednoduchosti na přípravu si můžete kaši připravit opravdu všude, jak doma tak i na cestách. Stačí v teplém rostlinném nápoji nebo mléce rozmíchat kaši v poměru cca 3 lžíce kaše na 100 ml tekutiny, krátce míchejte a povařte, poté už jen nechte chvilku odstát. Poté stačí už jen dochutit podle možností, které nabízí vaše kuchyně. V dnešní době jsou velmi populární jak čerstvé, tak i sušené borůvky. Ochutnejte je se špaldovou kaší a věřím, že si je zamilujete.

Nebojte se sáhnout po zdravější a často opomíjených surovinách, které vás překvapí svou lahodou chutí. Špaldová kaše právem náleží do této skupiny, díky její konzumaci můžete dopřát svému tělu to nejlepší.

Složení

ŠPALDA loupaná*. Může obsahovat stopy vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování

Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.


 

Vlastnosti BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jaké cookie používáme najdete ZDE