Kešu zlomky pražené nesolené

 

Kešu zlomky pražené nesolené skvěle doplní RAW sušenky, snídaňové kaše nebo s nimi posypejte dezert. A nemusíte se trápit jejich sekáním, nakrájené už totiž jsou. Takže stačí jen otevřít a použít.

VEGAN, GMO, GLUTEN

od 114 Kč / ks
od 99 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Kešu ořechy
Zvolte variantu
Množství: 500 g Skladem
Můžeme doručit do: 29.1.2021
114 Kč / ks
99 Kč bez DPH
   
Množství: 1000 g Skladem
Můžeme doručit do: 29.1.2021
215 Kč / ks
187 Kč bez DPH
   
 

KEŠU OŘECHY zlomky pražené nesolené

Kešu zlomky jsou pražené na sucho, horkým vzduchem, což je nejzdravější forma pražení. Tato úprava zajišťuje, že si oříšky uchovávají většinu svých živin. Nemusíte se tedy obávat mastných prstů a zbytečného tuku navíc. Pražení horkým vzduchem má svůj důvod, ještě více podtrhává božskou chuť kešu.

Kešu ořechy jsou přirozeně bezlepkové. Při Low Carb stravování je doporučujeme v rámci zpestření v menším množství. Kešu ořechy obsahují nejvyšší množství hořčíku. Samozřejmě jsou bohatým zdrojem nenasycených zdraví prospěšných mastných kyselin, vitamínů i celé řady minerálů.

Použití

Snídaně je základ dne. A jako vynikající a výživnou variantu můžete zvolit obilninovou kaši doplněnou o ovoce, med a samozřejmě pražené kešu zlomky. Jestli rádi mlsáte, připravte si domácí čokoládu s kešu zlomky a lyofilizovaným ovocem, které u nás v nabídce také najdete. A to není vše. Přisypejte si kešu pražené zlomky do ovocných i zeleninových salátů, raw dezertů a sušenek nebo do domácí müsli směsi. Variant použití je opravdu spousta, takže doporučuje rovnou koupit pořádnou zásobu.

Složení

100% jádra kešu ořechů zlomky (pražené nasucho nesolené)

Alergeny dle EU: A8 - skořápkové plody

Výživové údaje na 100 g
Energie 2486 kJ / 599 kcal
Tuky 47,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 9,2 g
Sacharidy 33,0 g
    z toho cukry 5,0 g
Bílkoviny 18,8 g
Sůl 0,05 g

Země původu

Vietnam

Skladování

Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 70 %. 


 

 

Úprava Pražené

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jaké cookie používáme najdete ZDE