Popis
BIO rybízový Džem
Tohle je jasné léto u babičky. Naše marmeláda z červeného rybízu vás vezme zpátky do dětství, kdy jste u keře obsypaného červenými bobulkami sbírali do kapes i do pusy. Tak akorát sladké, trošku kyselé...Zavřete oči, ochutnejte a užívejte!
Jak si Bioládu nejlépe vychutnat?
Rybízový džem je naprosto geniální na koláčích a buchtách s tvarohem. My ho milujeme i v ovocných knedlících (a ano, zase s tím tvarohem!). Nebo na čerstvém chlebu s máslem. A co teprve na teplých lívancích po ránu? Tahle marmeláda s rybízem je prostě záruka všeho dobrého. Tak hurá na ni!
Složení
jablečný koncentrát*, červený rybíz* (25 %), voda, citrusový pektin, agar
*produkt ekologického zemědělství
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 702,2 kJ / 167,7 kcal |
Tuky | 0,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 40 g |
z toho cukry | 34,7 g |
Bílkoviny | 0,7 g |
Sůl | 0 g |
Skladování
Bioláda nemá ráda přímé slunce a extrémní teploty, proto ji po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 7 dnů.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.