Low carb směs na chléb s vlašskými ořechy a eidamem 125 g

 

Směs na chléb s vlašskými ořechy a eidamem Low carb je směs na výrobu bezlepkového chleba s nízkým obsahem sacharidů a cukrů. Z této směsi upečete 1 chleba.

PALM, GLUTEN, GMO_1

 

Dostupnost Momentálně nedostupné
59 Kč / ks
51 Kč bez DPH
Značka MKM Pack
Kategorie Směsi na pečení
Položka byla vyprodána...
 

směs na low carb chléb s vlašskými ořechy a eidamem

Jedinečná směs na výrobu bezlepkového chleba s vlašskými ořechy a eidamem s nízkým obsahem sacharidů a cukrů (LOW CARB). Díky naší bezlepkové směsi dokáže sýrový bochník chleba upéct i začátečník. Naše směs obsahuje vyvážený poměr všech oblíbených Low carb potravin. 

  • Přidáte pouze polotučný tvaroh z vaničky a vejce.
  • Rychlá a jednoduchá příprava.
  • Nejedná se o žádnou náhražku eidamu, ale jde o opravdový sýr.
  • Vysoký obsah vlákniny.
  • Hmotnost chleba po upečení při dodržení návodu je cca 300 g

Návod k přípravě: Rozšlehejte dvě vejce s polotučným tvarohem ve vaničce  (125 g - polovina obsahu vaničky), přidejte obsah balení a důkladně promíchejte. Směs nechte 10 minut odležet a poté vytvarujte jeden bochánek. Umístěte na plech s pečícím papírem a vložte do předehřáté trouby na 180 °C, po cca patnácti minutách snižte teplotu na 160 °C. Celková doba pečení je 50 minut. Poté vyjměte z trouby, uložte bochníček na utěrku a nechte zcela vychladnout. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.

Složení 

Sušený sýr eidam, směs semínek v různém poměru: slunečnice, dýně loupaná, lněné semínko, sezamové semínko, lněná mouka zlatá, mandlová moukavlašské ořechy, psyllium, lahůdkové droždí, bezfosfátový kypřící prášek s vinným kamenem, himalájská sůl, pažitka, kmín drcený.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1799 kJ / 430 kcal
Tuky 33 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 4,3 g
Sacharidy 16 g
    z toho cukry 3,9 g
Vláknina 17 g
Bílkoviny 28  g
Sůl 3,6 g

Skladování

Skladujte na suchém a tmavém místě.

Země původu

Česká republika


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: