Popis
směs na low carb chléb se suenými rajčaty
Jedinečná směs na výrobu bezlepkového rajčatového chleba s nízkým obsahem sacharidů a cukrů (LOW CARB). Díky naší bezlepkové směsi dokáže sýrový bochník chleba upéct i začátečník. Naše směs obsahuje vyvážený poměr všech oblíbených Low carb potravin. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.
- Přidáte pouze polotučný tvaroh z vaničky a vejce.
- Rychlá a jednoduchá příprava.
- Vysoký obsah vlákniny.
- Hmotnost chleba po upečení při dodržení návodu je cca 150 g
Návod k přípravě: Rozšlehejte dvě vejce s polotučným tvarohem ve vaničce (125 g - polovina obsahu vaničky), přidejte obsah balení a důkladně promíchejte. Směs nechte 10 minut odležet a poté vytvarujte jeden bochánek. Umístěte na plech s pečícím papírem a vložte do předehřáté trouby na 180 °C, po cca patnácti minutách snižte teplotu na 160 °C. Celková doba pečení je padesát minut. Poté vyjměte z trouby, uložte bochníček na utěrku a nechte zcela vychladnout. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.
Složení
směs semínek v různém poměru: slunečnice, dýně loupaná, lněné semínko hnědé, lněné semínko zlaté, sezam, rajčata sušená (rajčata, sůl), lněná mouka zlatá, mandlová mouka, psyllium, lahůdkové droždí, rajčatový prášek, bezfosfátový kypřící prášek s vinným kamenem, himalájská sůl
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1565 kJ / 369 kcal |
Tuky | 22 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,5 g |
Sacharidy | 25 g |
z toho cukry | 10 g |
Vláknina | 23 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 2,4 g |
Skladování
Skladujte na suchém a tmavém místě.
Země původu
Česká republika
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.