Popis
brokolice sušená mrazem
Šetrný způsob lyofilizace, neboli sušení mrazem, zajišťuje minimální ztrátu živin a uchová barvu, chuť i vůni ovoce či zeleniny. Lyofilizovaná brokolice je bez přidané soli, cukru, konzervantů, oleje a jiných dalších zbytečných látek. Navíc od mražené varianty nebude nacucaná a chuťově znehodnocená vodou. V balení najdete prostě jen tu lahodnou suprovní brokolici. Brokolice je bohatá na vitamín C, E, B1 a B2, kyselinu listovou, vlákninu a draslík, vápník, fosfor či síru. Dejte si tuhle zdravou, zelenou a křupavou sváču místo nezdravých tukem nasáklých brambůrků.
Lyofilizovaná brokolice bude v zeleninovém salátě nejen lahodit oku, ale dodá mu i šmrnc a křupavost. Lyofilizovaná brokolice se hodí i do pomazánek, na ozdobu těstovin či polévek nebo přidejte trochu k masu. A když si nakoupíte více druhů lyofilizované zeleniny, tak spolu s lyofilizovanou brokolicí můžete vytvořit chutný a křupavý zeleninový mix, který bude nejen skvěle chutnat, ale poskytne tělu vitamíny a minerály.
10 TOP BENEFITŮ LYOFILIZOVANÉ zeleniny
- chutná jako čerstvá zelenina
- voní jako čerstvá zelenina
- zachová si maximum vitamínů a nutričních hodnot
- zachová si maximum minerálů a živin
- má krasnou přirozenou barvu
- má přirozenou strukturu
- neobsahuje SO2 ani jiné „éčka“
- neobsahuje přidaný cukr
- neplatíte za vodu, ale za ovoce plné vitamínů!
- Vydrží dlouho při správném skladování
Složení
100% lyofilizovaná brokolice
Země původu
ČR
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.