Popis
Brusinky sušené mrazem
Brusinky neslouží jen k vytvoření terčíku na masu ke knedlíku a svíčkové, jsou doslova vitamínovou raketou, kterou můžete kdykoliv odpálit a zaútočit tak na všudypřítomné bacily a bakterie. Proces lyofilizace zachoval v brusinkách téměř plně nabitý arzenál vitamínů a minerálů a i chuť a vůně zůstává stoprocentně taková, jako u čerstvého ovoce. Nebojte se něčeho nového a vyzkoušejte nejnovější trendy v potravinách.
Ulehčete si práci, neřešte skladování nebo nutnost rychlého zpracování brusinek. Pytlíček plný zdravého křoupání ocení jistě i cestovatelé – nebo si snad raději v hluboké džungli deštných pralesů něco ulovíte? My bychom raději sáhli po osvědčeném a jednodušším řešení. Jste-li pracovně vytížený manažer a nemáte čas si ani v klidu sednout a nasvačit se? Vezměte s sebou balíček sušených bobulek na firemní poradu nebo i do vlaku či letadla. Stoprocentně při své řeči přitáhnete pozornost kolegů – ty vůně je totiž neodolatelná a každého bude zajímat, co že tak skvělého to máte ke svačině.
10 TOP BENEFITŮ LYOFILIZOVANÉHO OVOCE
- chutná jako čerstvé ovoce
- voní jako čerstvé ovoce
- zachová si maximum vitamínů a nutričních hodnot
- zachová si maximum minerálů a živin
- má krasnou přirozenou barvu
- má přirozenou strukturu
- neobsahuje SO2 ani jiné „éčka“
- neobsahuje přidaný cukr
- neplatíte za vodu, ale za ovoce plné vitamínů!
- Vydrží dlouho při správném skladování
Mimo to jsou sušené brusinky zdrojem dobré nálady a pozitivní energie. Dokáží zlepšit den Vám, ale i Vašim blízkým či spolucestujícím v autobuse. Připravte si skvělou brusinkovou šťávu, likér či brusinkový čaj. Využijte brusinky při pečení, přípravě dortů a jiných moučníků. Sušené brusinky můžete také rozemlít a použít i mimo kuchyň – připravte si například domácí pleťovou masku.
Žádný přidaný cukr oproti kandovaným brusinkám, spousta energie, žádná únava a skvělá chuť. Nám to k rozhodnutí stačí a jistě jsme přesvědčili i Vás – vyzkoušejte lyofilizované ovoce a již nebudete potřebovat nic jiného.
Složení
100% lyofilizovaná klikva velkoplodá
Země původu
Německo
Skladování
Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.