Popis
Mago sušené mrazem
O původu manga se ví jen tolik, že pravděpodobně pochází z jižní a jihovýchodní Asie. Plod mangovníku má oválný tvar a jeho slupka hraje mnoha barevnými odstíny v tónech zelené, žluté, červené a oranžové. Chuť manga je specifická. Nejblíže nám připomíná chuť broskve. Mango obsahuje celou řadu prospěšných látek. Mezi ty nejvýznamnější patří vláknina, draslík, betakaroten, vitamín B, C i E.
Použití
Mango je ovoce s velkým potencionálem v kuchyni. Pro svou přirozenou sladkou chuť je to exotický základ pro různé müsli, tyčinky nebo jako součást raw dezertů. Lyofilizované mango můžete přidat do domácího müsli - v kombinaci s oříšky to bude velká lahoda!
Pokud ho rozmělníte na prášek a nasypete do bílého jogurtu, máte naprosto zdravou a přitom sladkou snídani. Přidejte ho také do smoothies, domácí zmrzliny nebo přesnídávky. Pokud zalijete lyofilizované ovoce vodou, osladíte oblíbeným sirupem, tak máte rázem připravený lahodný ovocný čaj.
Složení
100% lyofilizované mango
Země původu
Německo / Čína
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.