Popis
Kampotský pepř: šampaňské mezi pepři v sušeném mase
Sušený maso s jedním z nejlepších pepřů na světě? Proč ne! Pokud jsi někdy přemýšlel, jaký by to bylo dát si náš biltong s kampotským pepřem, tak už nemusíš. Tenhle hlavolam jsme za tebe vyřešili my v Maso Here ve spolupráci s Pepper teamem z Pepperfield.
Kampotský pepř je taková exkluzivka, že je chráněný geografickou indikací a někteří ho nazývají šampaňským mezi pepři. Na evropském trhu se sušeným masem nenajdeš biltong s pepřovou příchutí.
Jerky s touto příchutí je spousta, ale většinou se jedná o obyčejný pepř. Naše premisa byla, že když smícháme dva super kvalitní produkty, výsledek bude ohromujicí: jediný hovězí biltong s Kampotským pepřem na světě.
Složení
Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g prvotřídního hovězího. Prostě jen prvotřídní maso a trochu odladěného koření vlastní výroby.
Hovězí maso, jablečný ocet, koriandr, pepř, česnek, sůl, kampotský pepř červený celý (1,25 %).
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1693 kJ / 406 kcal |
Tuky | 7,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,0 g |
Sacharidy | <1,0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 60,0 g |
Sůl | 2,0 g |
Země původu
Česká republika
Skladování
Skladujte na suchém místě mimo dosah přímého slunečního záření při pokojové teplotě.
Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.