Miso pasta Hikari červená 400g

 

Pasta z fermetovaných sojových bobů pro přípravu výborné Japonské polévky miso. Červená varianta miso pasty je vhodná pro aromatičtější a méně sladší variantu miso polévky . Pasta je vhodná i pro dochucení běžných jídel.

PALM, VEGAN, GLUTEN, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
30.6.2021
79 Kč / ks
69 Kč bez DPH
   
Značka Hikari
Kategorie Omáčky
 

Miso Hikari pasta červená

Miso je pasta z fermentovaných sójových bobů a představuje pátou chuť tzv. umami. V japonské kuchyni se používá jako ochucovadlo. V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou. Liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami.

Použití

Miso je nízkokalorické a dobře stravitelné. S touto pastou můžete připravovat různá jídla, např. lahodnou miso polévku s mořskými řasami a tofu, pastu použijte k marinování masa před grilováním, do dresinků a omáček. Červená miso pasta je více aromatičtější a méně sladká než bílá varianta.

SLOŽENÍ

Voda, sójové boby 30 %, rýže, sůl, alkohol

Výživové údaje na 100 g
Energie 842 kJ / 201 kcal
Tuky 5,8 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy 25,0 g
    z toho cukry 11,0 g
Bílkoviny 10,0 g
Vláknina 4,1 g
Sůl 11,3 g

SKLADOVÁNÍ

Skladujte v suchu, chladu a temnu

Země původu

Japonsko


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jaké cookie používáme najdete ZDE