Popis
odtučněná Mouka z vlašských ořechů - vlašský protein
Mouka je vyrobena z odtučněných vlašských ořechů. Lisováním za studena se ořechy zbaví tuku, tím tak mouka snadno nepodléhá žluknutí a déle vám vydrží. Mouka z vlašských ořechů je bohatá nejen na zmíněné bílkoviny, ale obsahuje i vitamíny, minerály, vlákninu a kyselinu linoleovou. Díky nízkému obsahu sacharidů je mouka z vlašských ořechů vhodná i pro LOW CARB dietu. Mouka navíc neobsahuje žádné konzervanty, barviva ani jiné chemické látky.
Použití
Mouku z vlašských ořechů můžete přidat do jogurtu, tvarohu i obilninových kaší, kterým dodá příjemnou oříškovou chuť. Mouka je zejména vhodná na přípravu sladkých dezertů. Přidat můžete mouku z vlašských ořechů do těsta na koláče, dorty i muffiny. Výborně se hodí i do krémů, rýžového nákypu nebo jako součást náplně do palačinek.
Přidáním mouky do chlebové směsi získá chléb chutný oříškový nádech. A vanilkové rohlíčky budou s vlašskou moukou opravdová lahůdka. Přidat můžete mouku z vlašských ořechů do domácí granoly nebo raw tyčinek. Ozdobit s ní můžete i zeleninové nebo ovocné saláty, krémovou polévku či těstoviny se sýrovou omáčkou.
Složení
Rozemletá a odtučněná jádra vlašských ořechů (vlašská proteinová mouka).
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1672 kJ / 396 kcal |
Tuky | 10,57 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 10,01 g |
Sacharidy | 29,62 g |
z toho cukry | 7,9 g |
Bílkoviny | 45,74 g |
Sůl | 0 g |
Alergeny dle EU: A8 - skořápkové plody
Skladování
Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.