Natural mouka špaldová celozrnná hrubá BIO 1kg

 

Je to nok, nebo je to knedlík? Oba se vaří ve vodě, jsou kluzké na povrchu a uvnitř jsou krásné vláčné. Není však důvod je odlišovat! Pokud budete při jejich přípravě používat tuto výživnou špaldovou mouku, po obědě nezbude jediný kousek, protože jejích chuť je díky ní tak lahodná!

GMO, VEGAN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
5.4.2024
58 Kč / ks
52 Kč bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategorie Mouky
 

BIO Špaldová mouka celozrnná hrubá

Vyzkoušejte zdravější verzi domácího chlebu, knedlíků, či noků za použití hrubé mouky, vyrobené ze špaldové celozrnné mouky. Vaši věrní ochutnavači nepoznají jediný rozdíl a navíc špalda dodá vašim pokrmům krásný nádech oříškové chuti, po které se budete moci utlouct. Pokud vám jsou po chuti tradiční české hutné omáčky, používejte špaldu jako zdravé zahušťovadlo. Není nic víc uspokojujícího, než hustá omáčka, či polévka, kterou si dopřejete za chladných zimních dnů! Proměňte tradiční českou kuchyni ve zdravější za pomocí potravin, jako je špalda!

Špalda je mimo jiné lépe stravitelná a je vhodnější pro alergiky. Nezaměňujte však pojem alergická reakce (potravinová alergie) za pojem celiakie (intoleranci na lepek - celoživotní onemocnění). Špalda lepek obsahuje v rozmezí 35 – 45% a jeho kvalita je vysoká.

CO ZNAMENÁ POJEM CELOZRNNÁ?

Mouka je umleta z celého zrna, jež se skládá z obalu (otrub), klíčku a moučného jádra.

Skladování

Skladujte při teplotě do 25°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 75%.

Země původu

Česká republika / Maďarsko


 

Druh mouky Špaldová
Vlastnosti BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: