Vzhledem k extrémnímu nárůstu objednávek se může expedice zásilek prodloužit. Děkujeme za pochopení.
 

Nekton Šproty se zeleninou v rajčatové omáčce 170 g

 

 Šproty Nekton s omáčkami jsou ideální jako rychlá svačina nebo večeře.

GMO, PALM

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
7.12.2022
35 Kč / ks
30 Kč bez DPH
   
Značka Nekton
Kategorie Ostatní ryby
 

nekton šproty se zeleninou naložené v rajčatové omáčce

Šproty Nekton s omáčkami jsou ideální jako rychlá svačina nebo večeře. Můžete je jíst jen tak s chlebem, nebo je třeba přidat do těstovin.

Šprot obecný je malá ryba z čeledi sleďovitých. Dorůstá do maximální délky 16 cm, ale lovena je většinou ve velikosti 8-12 centimetrů. Lovena je převážně v Baltském moři a jsou to právě pobaltské země, kde je dlouhá tradice výroby uzených šprotů, které jsou i u nás populární a zdravou delikatesou.

Šprot, který se dostane do konzervy, je většinou něco málo přes rok starý a díky tomu, že se krmí planktonem a má rychlý přírůstek masa, na něho nemá případné znečištění moře velký vliv.

Šproty mají ve svém mase vysoký obsah bílkovin – 18.5 gramu na 100 gramů masa a velký obsah omega 3 mastných kyselin - 2,2 g na 100 gramů.

Složení

50% Šproty - šprot obecný (Sprattus sprattus) bez hlavy, 50% rajčatová omáčka se zeleninou (rajčatový protlak, cukr, směs zeleniny v různém poměru (paprika, petržel kořen, mrkev, cibule), řepkový olej, pšeničná mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, sušená cibule mletá, jedlá sůl, zahušťovadlo: guma guar, směs koření, výtažek z celeru, sladké papriky a nového koření.

Sterilovaná rybí konzerva. 

Výživové údaje na 100 g
Energie 446 kJ / 106 kcal
Tuky 3,9 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g
Sacharidy 6,4 g
    z toho cukry 3,8 g
Bílkoviny 11,0 g
Sůl 1,1 g

Skladování

Skladujte a uchovávejte při teplotě od 2°C do 28°C.

Země původu

 Polsko


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: