Popis
Olivový olej Pomance
Sesbírané španělské olivy se lisují pro výrobu panenských olejů, ale i z nezpracovaných částí se dá něco vymáčknout. Tyto pokrutiny se tedy zpracují a ještě se smíchají s panenským olivovým olejem. Voalá a na světě je olej, na kterém můžete smažit bez obav z brzkého přepálení. Oproti slunečnicovému oleji má totiž ten olivový daleko vyšší bod zakouření a smažení (210°C) může být tak o chloupek zdravější.
Použití
Ať se chystáte na smažení cibulky, masa, ryb nebo zeleniny, tak na olivovém oleji Ondoliva se vám bude smažit jedna radost. A pokud chcete vyzkoušet nové chutě i vůně, přidejte do olivového oleje různé bylinky. Vytvořte si třeba olivový olej s příchutí chilli, česneku, rozmarýnu či citrónu. Tyto variace olivového oleje pozvednou vaše pokrmy na zcela novou úroveň.
KOUŘOVÝ BOD
210°C (teplá kuchyně - vhodný na smažení)
Složení
Olivový olej obsahující pouze olej získaný zpracováním pokrutin a oleje získaného přímo z oliv.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 3389 kJ / 824 kcal |
Tuky | 91,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 13,7 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
SKLADOVÁNÍ
Skladujte na suchém místě, chraňte před přímým slunečním zářením.
Při pokojové teplotě je čirý, na chladném místě může tuhnout.
Země původu
Španělsko
Země původu | Řecko (Kréta) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.