Popis
proteinový puding čokoládový - bez lepku
Syrovátkový protein:
- přispívá k růstu a udržení svalové hmoty,
- může posílit imunitu,
- má dobrou vstřebatelnost,
- je použitelný na zvýšení příjmu bílkovin mezi jídly.
Složení
Kukuřičný škrob, kakaový prášek se sníženým obsahem tuk (20 %), sušený syrovátkový protein (9,5 %), jedlá sůl, regulátory kyselosti (hydroxid draselný, uhličitany sodné).
Výživové údaje na 100 g hotového výrobku | |
Energie | 393 kJ / 93 kcal |
Tuky | 1,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,0 g |
Sacharidy | 16,0 g |
z toho cukry | 11,0 g |
Bílkoviny | 3,9 g |
Sůl | 0,11 g |
Příprava
Z odměřeného 1/2l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
TIP AMYLONKY: Puding lze uvařit i snáhražkami mléka jako je ovesný či sojový nápoj. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.