🎁 Chcete mít balíček do Vánoc? Objednejte nejpozději do 12.12. 🎄 Pozdější zásilky budeme expedovat od 5.1.2026. 💪 Pracujeme naplno, ale kvůli náporu může být doručení pomalejší. Děkujeme za pochopení ❤️ Naše výdejní místa v Plzni a Štěnovicích jsou otevřená do 22.12. znovu otevíráme 5.1.2026
  • 1 z 3
 

Sempio korejská sójová pasta Samjang Seasoned

 

Sempio Doenjang je korejská sójová pasta s jedinečnou silnou chutí, vyráběná z fermentovaných sójových bobů, vody a soli. Tato pasta je bohatá na probiotika a je hlavní přísadou v korejských polévkách a omáčkách.

GMO, VEGAN

od 42 Kč / ks
od 38 Kč bez DPH
Značka Sempio
Kategorie Dochucovadla
Zvolte variantu
Sempio korejská sójová pasta Samjang Seasoned 170 g Množství: 170 g Skladem 42 Kč / ks
38 Kč bez DPH
   
Sempio korejská sójová pasta Samjang Seasoned 500 g Množství: 500 g Skladem 109 Kč / ks
97 Kč bez DPH
   
 

Sempio korejská kořeněná sójová pasta Samjang Seasoned

Samjang Seasoned je druh kořenící pasty, která je vyrobena z korejské sójové pasty gochujang, sezamu a česneku. Tato pasta je typická svou silnou a pikantní chutí a oříškovou vůní.

Používá se především při přípravě tradičních korejských pokrmů, jako jsou například různé druhy grilovaných mas. Dá se kombinovat i se všemi druhy zeleniny.

Sempio Samjang Seasoned

Složení

Voda, pšeničná mouka, kukuřičný sirup, sůl, koření z červené papriky (prášek z červené papriky, voda, česnek, sůl, cibule), pšenice, alkohol, cukr, česnek, fermentované pšeničné koření, hořčičný prášek, pražená sezamová semínka, česnekový olej, zázvorové koření.

Výživové údaje na 100 g
Energie 808 kJ / 192 kcal
Tuky 4,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy 40,0 g
    z toho cukry 25,0 g
Bílkoviny 2,0 g
Sůl 7,0 g

Skladování

Skladujte v suchu a chladu. Před použitím dobře protřepejte.

Země původu

Jižní Korea


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: