Popis
Mezi nejoblíbenější způsoby zpracování špaldových otrub patří rozhodně lahodná snídaňová kaše. Její příprava je nenáročná a ráno Vám dodá všechny potřebné živiny, které Vaše tělo zužitkuje během dne. Nejlepší způsob, jak kaši připravit, je smíchat je v poměru 1:1 s ovesnými vločkami a před přidáním mléka do rendlíku je v něm opražit. Poté, co se oříškové rozvoní je na čase kaši zalít mlékem Vaší volby, nechat povařit do zhoustnutí a servírovat s čerstvým ovocem.
Složení
ŠPALDOVÉ otruby.
Skladování
Chraňte před přímým slunečním zářením. Skladujte při teplotě do 25°C a vlhkosti vzduchu do 75 %.
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.