Popis
Rýžový olej
Svým složením je určen jak k dochucení studených pokrmů, tak i na smažení (kouřový bod až 240°C) a je vhodný pro všechny způsoby přípravy pokrmů. Je vhodný do salátových dresinků, na pečení a grilování nebo na smažení / fritování.
složení
Olej z rýžových otrub.
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 3430 kJ / 834 kcal |
Tuky | 92,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 22,5 g |
z toho mononenasycené mastné kyseliny | 40 g |
z toho polynenasycené mastné kyseliny | 29,7 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Vitamín E | 55,99 mg |
SKLADOVÁNÍ
Skladujte a uchovávejte při teplotě do 20°C. Chraňte před přímým slunečním světlem.
upozornění
Při skladování pod +8°C se může rýžový olej zakalit. Je to běžný jev, který neovlivňuje kvalitu výrobku. Olej se umístění do teplejšího prostředí stává opět čirým.
Země původu
Thajsko
Země původu | Thajsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.