Máme pro vás skvělou zprávu! Nyní doprava s PPL již od 29 Kč na všechny vaše objednávky! Ale pozor, čas běží a 30.4. je tu dřív, než si myslíte. Nechte se unést nákupní horečkou a ušetřete na dopravě, než bude pozdě!
  • 1 z 2
 

TRS Madras Kari mírně pálivá směs

 

Mild Madras Kari je mírně pálivá aromatická směs koření speciálně dovezeného z Madrasu pro přípravu autentických kari pokrmů.

VEGAN, GMO, GLUTEN

od 39 Kč / ks
od 35 Kč bez DPH
Značka TRS
Kategorie Koření směsi
Zvolte variantu
TRS Madras Kari mírně pálivá směs 100g Množství: 100 g Skladem
Můžeme doručit do: 2.5.2024
39 Kč / ks
35 Kč bez DPH
   
TRS Madras Kari mírně pálivá směs 400 g Množství: 400 g Skladem
Můžeme doručit do: 2.5.2024
129 Kč / ks
115 Kč bez DPH
   
 

Madras Kari směs - mírně pálivá

Madras kari pochází z jihu Indie a je známé svou ostrostí. Tato směs je mírnější variantou tohoto kari. Směs je ideální pro přípravu ostrých indických jídel. Použít ji můžete také např. do guláše, Kari omáček, apod.

Pečené pikantní kuře „Madras“ v jogurtu

Budete potřebovat: 8 kuřecích stehen bez kůže, 6 lžic hutného bílého jogurtu, koření kari mild madras podle chuti (originální recept počítá jednu lžíci), 1 střední cibuli pokrájenou na tenká kolečka, 4 lžíce vody, 1 lžíci čerstvého koriandru nebo petrželky na posypání.

Jak na to: Omyjte a osušte kuřecí maso. Smíchejte jogurt, trochu vody a koření kari mild madras. Směsí dobře potřete maso ze všech stran a vložte do pekáčku (maso i ochucený jogurt), posypte cibulkou a pečte hodinu a půl na 200°C. Až bude kuře propečené, posypte ho čerstvým koriandrem a servírujte s opečeným bramborem, rýží Basmati rýže nebo Chapattis

Složení

Koriandr, kurkuma, chilli, hořčice, římský kmín, pepř, pískavice, řecké seno, česnek, sůl, fenykl.

Upozornění: může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, sezamu, lepku, sóji, celere, mléka, hořčice a siřičitanů.

Země původu

Indie

Skladování

Skladujte v suchu a temnu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: