Dovolená! V době od 21.srpna do 8. září nebude probíhat expedice objednávek. Objednávky přijaté v tomto termínu začneme expedovat od 9. září. Objednávky přijaté do 20.8. - 23:00 hod. stihneme odeslat před dovolenou. Všem co se také chystají na dovolenou přejeme krásný, ničím nerušený odpočinek a šťastnou cestu.
 

Třtinový cukr tmavý 1000g

1 hodnocení
 

Tmavý třtinový cukr z Réunionu má velmi zajímavou chuť připomínající karamel díky zbytkovému obsahu melasy. Čím více je cukr tmavý tím více melasy obsahuje. Třtinový cukr neprochází chemickou rafinací - slaďte zdravěji!

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem (> 3 ks)
Můžeme doručit do
29.8.2019
49 Kč / ks
43 Kč / ks bez DPH
   
Značka Vital Country
Kategorie Sladidla
 

tmavý třtinový cukr z réunionu

Chuťově je tento cukr výrazný, má velmi zajímavou karamelovou chuť a je u nás velmi oblíbeným každodenním sladidlem. Tmavý třtinový cukr z Réunionu se vyrábí ze zralé cukrové třtiny, která se lisuje. Vylisovaná šťáva postupně krystalizuje v cukr, který se odstředivou silou částečně oddělí od melasy. Třtinový cukr obsahuje zbytkový obsah melasy (čím je cukr tmavší, tím je zbytkové melasy v cukru více), která cukru dodává přírodní karamelovou a medovou chuť.

 Třtinový cukr very dark

Kdo by si uměl představit život bez cukru. Možná si vybavíte, jak jste v dětství chroupali kostky cukru. Měly dokonce různé tvary i barvy, byl to však bílý řepný cukr. Bílý cukr je bohužel stále velmi často podceňován ohledně jeho záporných vlastností. Je však ověřeno, že je jednou z nejčastějších příčin vzniku cukrovky i rakoviny, škodí srdci i cévám a stojí třeba i za častými kvasinkovými infekcemi. Přitom je k dispozici jeho přirozenější varianta, kterou je hnědý třtinový cukr. Výroba a zpracování třtinového cukru je totiž výrazně odlišná od chemického procesu rafinace a bělení, díky kterým vzniká cukr bílý.

Použití třtinového cukru

Je plnohodnotnou náhradou klasického řepného cukru. Ideální pro slazení studených i teplých nápojů (čaje, kávy, limonád apod.), zejména pro koktejl Mojito je tento cukr nepostradatelný.

Skladování

Skladujte na suchém místě do max. teploty 25°C a relativní vlhkosti vzduchu 65%

Země původu

Réunion


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5,0 1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
 
K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jaké cookie používáme najdete ZDE