Popis
bezlepkové pohankové müsli s amaranthem
Dopřejte si výživnou a rychlou snídani či svačinku s pohankovým müsli s amarantem. A co všechno v této jedinečné müsli směsi najdete?
Pohankové vločky, které jsou zdrojem vlákniny, aminokyselin, vitamínů, minerálních látek či nenasycených mastných kyselin. Obsahují také rutin, který příznivě působí na cévy a imunitu. Pohankové vločky mají lehce oříškovou chuť a jemné aroma. Pochutnáte si zde i na amarantu. Ten má také jemnou oříškovou příchuť a je zdrojem všech esenciálních bílkovin, sacharidů, vitamínů, minerálů i nenasycených mastných kyselin.
Směs je také doplněna o křupavoučké rýžové a jáhlové vločky. Rýžové vločky mají příjemnou jemnou rýžovou vůni a jsou zdrojem sacharidů. Jáhlové vločky jsou pro změnu více aromatické a rovněž slouží jako zdroj sacharidů, vlákniny, vitamínů i minerálů. O sladkou chuť a ovocnou vůni se pak postarají sušené rozinky, banány a jablka.
A jako tečka na závěr je směs jemně doslazena kvalitním třtinovým cukrem. Kombinace všech těchto kvalitních surovin je zárukou, že vaše snídaně či svačinka bude nejen výživná, ale i naprosto božsky chutná. A k tomu navíc naprosto bez lepku.
TOP PŘEDNOSTI NAŠEHO MÜSLI
- bez lepku - vyrobeno z bezlepkových ovesných vloček
- slazeno pouze kvalitním květovým medem
- obsahuje křupavé lyofilizované ovoce
- obsahuje pravé holandské kakao
- neobsahuje palmový olej
Návod k přípravě
Smíchejte 40g směsi (jedna porce) s oblíbeným nápojem. Müsli je ideální v kombinaci s mlékem nebo rostlinným nápojem. Skvěle se také hodí k jogurtu nebo kefíru.
1 balení = 10 porcí
Složení
Křupkavé pohankové bezlepkové vločky 30%, křupkavé rýžové vločky 30%, třtinový cukr, extrudovaný amarant 8%, křupavé jáhlové vločky 12%, sušené rozinky 6%, sušené banány 6%, sušená jablka 3%, mořská sůl 0,3%.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1640 kJ / 391 kcal |
Tuky | 5,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,1 g |
Sacharidy | 75,0 g |
z toho cukry | 22,0 g |
Vláknina | 5,1 g |
Bílkoviny | 7,3 g |
Sůl | 0,3 g |
Skladování
Skladujte v suchu do 25 °C. Obal vždy dobře uzavřete. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Po otevření spotřebujte do 1 měsíce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.