Vločky jáhlové BIO 250g

Neohodnoceno
 

Použití jáhlových vloček je obdobné jako u vloček ovesných. Jsou skvělou ingrediencí pro přípravu chutných a zdravých kaší, müsli nebo se velmi hodí jako příměs do jogurtu. Také se s nimi dál velmi dobře zahustit polévka nebo dětské příkrmy. Jáhly jsou přirozeně bezlepkovou potravinou.

BIO, GMO

Dostupnost Momentálně nedostupné
33 Kč / ks
29 Kč / ks bez DPH
Značka Country Life
Kategorie Vločky
Položka byla vyprodána...
 

BIO Jáhlové vločky

Pokud chcete jíst zdravě, není lepšího způsobu, jak začít, než vyzkoušet jáhlové vločky. Ty nejenže jsou velice zdravé, jsou také chutné, a díky své univerzálnosti se dají využít k přípravě nepřeberného množství rozličných pokrmů, sladkých i slaných. Obdobné použití jako ovesných vloček.

V jáhlových vločkách se kloubí příjemná chuť s obrovským množstvím živin. Stejně jako v samotných jáhlách, i v jáhlových vločkách se nalézá mnoho vitaminů a minerálů. Z vitaminů se jedná hlavně o vitaminy B1 a B2. Minerály zahrnují železo, vápník či hořčík. Dále se v jáhlových vločkách nachází fosfor, zinek, měď či křemík. Díky vysokému obsahu vlákniny jsou jáhlové vločky vynikající pro redukční dietu.

jáhlové vločky v kuchyni

Klasikou, která nijak neurazí, jsou bezpochyby sladké i slané kaše. Avšak z jáhel se dá připravit i celá řada kulinářských specialit - díky své chuti se hodí takřka všude. Dále se přidávají do domácích chlebů a jiného pečiva, jako zahušťovadlo do polévek, chutné jsou i jogurtu s jáhlovými vločkami. Udělejte tedy něco pro své tělo a zařaďte jáhlové vločky do svého jídelníčku. Vaše tělo vám jistojistě poděkuje.

Návod k přípravě

Vařte 2 minuty v mléce nebo v rostlinném nápoji nebo jen přelijte vroucí vodou a nechte 3 minuty odstát. Cca 1 porce: 50 g vloček na 150 ml tekutiny.

Složení

Vločky jáhlové*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Alergen: lepek

Skladování

Při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům


 

Podobné produkty

Vlastnosti BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jaké cookie používáme najdete ZDE