Popis
BIO celozrnné žitné nudličky
- bio kvalita
Vyzkoušejte třeba variaci těstovin na sladko. Místo omáčky si zvolte svůj oblíbený jogurt a dozdobte ovocem. Pokud se kloníte k veganské stravě, nic Vám nebrání si tyto těstoviny dopřát, protože jsou ideální i pro Vaši dietu! Žito způsobuje tmavší barvu těstovin a hlavním rozdílem, mezi pšeničnými a žitnými je obsah klíčků a otrub. Dalším, poněkud zanedbatelným rozdílem je i doba vaření. Žitné se mohou vařit o pár minut déle, než pšeničné, to ovšem záleží na každém druhu. Způsob vaření je ovšem zcela totožný. Základem je dostatečně velký hrnec, ve kterém se klokotem vaří pořádně osolená voda. Do ní pak vsypejte těstoviny a vařte do změknutí. Dobrou chuť!
Složení
celozrnná žitná mouka BIO
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.