Popis
Mléčná belgická čokoláda
Čokoláda v peckách se dobře rozpouští. Čokoládové pecky jsou vhodné na výrobu pralinek, polev a čokoládových dezertů. Kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu lákavých cukrářských výrobků upoutávající pozornost na první pohled. Je považována za luxus a požitek a otevírá nové kreativní možnosti pro cukráře. Je vhodná pro potahování, plnění, dekorování nebo ji můžete smlsnout jen tak.
Složení
cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, sušená syrovátka, laktóza, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2274 kJ / 545 kcal |
Tuky | 32,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 20,2 g |
Sacharidy | 55,8 g |
z toho cukry | 53,6 g |
Bílkoviny | 5,8 g |
Sůl | 0,25 g |
Skladování
skladujte v suchu při teplotě do 18°C
Země původu
EU
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.