Děkujeme Vám za důvěru! Jako poděkování pro Vás prodlužujeme akci na dopravu za 29 Kč do výdejních míst PPL až do 31.5. 🚚 Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost - taková akce se nebude opakovat! ⏳
 

Gullón BIO sušenky se 4 druhy obilovin 170 g

 

Vysoký obsah vlákniny, ingredience z ekologického zemědělství a 4 druhy obilovin! Základem je žito, pšenice, oves a špalda. Můžete je namáčet v oblíbeném rostlinném nápoji... Je na vás, jak si je vychutnáte!

BIO, PALM, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
15.5.2024
35 Kč / ks
31 Kč bez DPH
   
Značka Gullón
Kategorie Sušenky a oplatky
 

BIO sušenky se 4 druhy obilovin

Objevte širokou škálu BIO sušenek Gullón s ingrediencemi z ekologického zemědělství. Mnohé z nich jsou se sníženým množstvím laktózy, bez mléčných bílkovin, bez ořechů, vajec a sóji.

Společnost Galletas Gullón je jedním z předních evropských výrobců sušenek a jednou z největších potravinářských společností ve Španělsku. Byla založena v roce 1892 a od té doby se na tamním trhu proslavila výrobou sušenek a zdravých pochutin

PŘEDNOSTI Sušenek

  • vhodné pro vegany
  • suroviny z ekologického zemědělství
  • vysoký obsah vlákniny
  • 10:1 nenasycených tuků vůči nasyceným
  • bez mléka
  • bez laktózy
  • bez vajec
  • bez ořechů

Složení

Obilniny 64% (PŠENIČNÁ mouka*, OVESNÉ vločky*, celozrnná PŠENIČNÁ mouka*, celozrnná ŽITNÁ mouka*, ŠPALDOVÁ mouka 3%*), cukr*, rostlinný olej (slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové) 15%*, inulin*, kypřící látky (hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan amonný), jedlá sůl, přírodní aroma, antioxidant (extrakt s vysokým obsahem tokoferolů). *Z ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1941 kJ / 463 kcal
Tuky 17,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 1,5 g
Sacharidy 67,0 g
    z toho cukry 19,0 g
Vláknina 6,7 g
Bílkoviny 7,0 g
Sůl 0,7 g

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Země původu

Španělsko


 

Vlastnosti BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: