Děkujeme Vám za důvěru! Jako poděkování pro Vás prodlužujeme akci na dopravu za 29 Kč do výdejních míst PPL až do 31.5. 🚚 Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost - taková akce se nebude opakovat! ⏳
 

Kand ocet 7-bylinný 500ml

 

Vstupní surovinou pro tento vynikající ocet je velice kvalitní bílé víno. Jen nejlépe vyzrálé hrozny jsou ponechány sklepmistry šetrně zkvasit biologickými postupy na bílý vinný ocet.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
13.5.2024
39 Kč / ks
35 Kč bez DPH
   
Značka Kand
Kategorie Octy
 

kand 7 bylinný ocet 6%

Ocet s výtažky z ušlechtilých aromatických bylin je 100% čirý, kvasný ocet s výtažky ze 7 ušlechtilých bylin: bazalka, kopr, bobkový list, petrželka, majoránka, estragon, saturejka a sůl. Již dlouhá léta, tak jako dnes, je pro jeho výrobu využíváno jen vysoce kvalitních, přírodních surovin. Vyrobený je speciálně vyvinutou metodou a obsahující chuť mimořádné kvality, i proto se jedná o nejprodávanější ocet. Vinný lihový ocet s 5% kyselostí.

Značka Kand je synonymem pro kvalitu. Je vyráběna v závodě v Dobrušce a její sortiment nabízí především omáčky a kečupy. Mnohé výrobky získaly ocenění Regionální potravina nebo značka české kvality Klasa. Dnes je Kand součástí nadnárodní společnosti Develey Senf ung Feinkost.

Použití

Tento kvalitní bylinný ocet propůjčuje listovým salátům a okurkovému salátu speciální kořeněnou chuť. Pro přípravu salátové zálivky přidejte pouze olej. Hodí se také k tlačence, utopencům a mnoha dalším pokrmům. 

Složení

Ocet kvasný lihový, pitná voda, jedlá sůl, látka zvýrazňující chuť: glutaman sodný, výtažky bylin, obsah soli max. 5,5%

Výživové údaje na 100ml
Energie 84 kJ / 20 kcal
Tuky g
    z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
    z toho cukry g
Bílkoviny 0,6 g
Sůl 5,4 g

skladování

Skladujte v suchu při teplotě 5-20°C.

Země původu

Rakousko


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: