Popis
Krkonošské kyselo - 2 porce
Tradiční vydatná krkonošská polévka z bezlepkového kvásku a lesních hub, která vás myšlenkami dostane do Krakonošova revíru. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.
- Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
- Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
- Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
- K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Voda, brambory (14,5%) , cibule, houby sušené ( 0,7% ), rýžová mouka, kukuřičná mouka, droždí ( 0,3% ), vejce, řepkový olej, kmín, sůl kamenná.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 221 kJ / 52 kcal |
Tuky | 2,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 6,4 g |
z toho cukry | 0,6 g |
Bílkoviny | 1,9 g |
Vláknina | 0,7 g |
Sůl | 0,8 g |
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.