Popis
zelený pepř - celý
Zelený pepř se sklízí ještě nedozrálý, tedy v zeleném stavu a na rozdíl od pepře černého není fermentován. Pepř zelený má také charakteristickou svěží chuť a jemnější aroma než černý pepř. V kuchyni se používá především jako celý nebo drcený. Kuličky zeleného pepře jsou měkčí než ty černé, proto se často přidávají do paštik, nádivek, sýrů nebo rolád.
Drcený zelený pepř je ideální pro dochucení steaků, kuřecího a rybího masa, a také se často používá do omáček. Ať už použijete celý nebo drcený zelený pepř, jeho svěží a intenzivní chuť okoření vaše smysly.
Nebojte se pepře kombinovat
Zelený pepř je vhodné kombinovat s ostatními druhy pepřů - ideálně přidáním do mlýnku. Díky čerstvému mletí se uvolní aroma a chuťové nuance koření a výsledný efekt bude mnohem výraznější. Kombinací zeleného pepře s ostatními druhy pepřů si můžete vytvořit jedinečnou směs, která přispěje k neopakovatelné chuti a vůni vašich jídel.
Složení
100% pepř zelený celý (Piper nigrum green).
Skladování
Skladujte v suchu, temnu a chladu.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdroji tepla.
Země původu
Ekvádor
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.