Popis
Plantážní čokoláda Madagascar 71%
Plantážní čokoláda Madagascar 71% vás překvapí svou silnou a vyváženou kakaovou chutí s nádechem červeného ovoce. Čokoláda Madagascar si svou chuť získala díky prostředí, ve kterém se kakaové boby pěstují. Madagaskarskou oblast Sambirano z jedné strany obklopuje moře a z další sopečné kopce.
Právě sopečná půda stojí za ovocnými tóny v čokoládě. Ty čokoládě dodávají pikantní a hořkosladký nádech. Po rozpuštění pecičky vám bude ještě nějakou dobu tato neuvěřitelně skvělá kombinace chutí doznívat na jazyku. Čokoláda neobsahuje žádné ztužené tuky, GMO, lepek ani mléko.
Použití
Plantážní čokoládu Madagascar můžete použít při výrobě pralinek, tabulek čokolád, čokoládové zmrzliny, tyčinek, náplní, polev a dalších čokoládových dobrot. Díky ovocným tónům se tato čokoláda bude skvěle doplňovat s chilli, oříšky a karamelem.
Složení
Kakaová hmota (Madagaskar 63%), cukr, kakaové máslo, vanilkový extrakt.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2424 kJ / 584 kcal |
Tuky | 43,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 25,7 g |
Sacharidy | 35,8 g |
z toho cukry | 28,2 g |
Bílkoviny | 8,9 g |
Sůl | 0,25 g |
Skladování
skladujte v suchu při teplotě do 18°C
vyrobeno
Itálie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.