Popis
72% čokoláda z rodinné čokoládovny
Tmavá exceletní čokoláda je vyrobena z kvalitních kakaových bobů z Madagaskaru a částí jižní a centrální Ameriky. Tato čokoláda vás překvapí vynikající kakaovou chutí s konečným dozvukem lehké kyselostí a nádechem ovoce a exotického koření. Můžete si na čokoládových pecičkách pochutnat jen tak anebo je použít v kuchyni při pečení, na polevy, jako náplň nebo při výrobě pralinek. Pecičky této tmavé excelentní čokolády si po rozpuštění uchovávají výbornou tekutost, takže se s čokoládou skvěle pracuje.
Pecičky této tmavé čokolády jsou trefa do černého, pokud potřebujete vytvořit hladkou a lesklou ganache. Výborná je také na výrobu pralinek, které jsou naplněny alkoholem. Chuť této excelentní čokolády vynikne především s rumem, whiskey, brandy nebo třešňovým likérem. Tuto čokoládu můžete využít i na přípravu čokoládových dezertů naplněných krémem a ovocem nebo ořechy.
Chuť čokolády bude dokonalá například s kaštany, fíky nebo granátovým jablkem. A jako náplň je tato čokoláda výborná v kombinaci s vlašskými či lískovými ořechy. S tmavou excelentní čokoládou můžete vyzkoušet připravit i domácí zmrzlinu.
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 20°C v uzavřeném obalu.
Chraňte před přímým slunečním zářením.
Složení
Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, vanilkový extrakt. Podíl kakaové sušiny min 72%.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2443 kJ / 589 kcal |
Tuky | 44,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 26,2 g |
Sacharidy | 34,2 g |
z toho cukry | 26,5 g |
Bílkoviny | 9,1 g |
Sůl | 0,25 g |
vyrobeno
Itálie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.