Popis
Moravská kapsička - 1 porce
Roláda z vepřového masa, ručně plněná vaječnou fáší s kousky klobásy, v jemné omáčce z restované cibule, hořčice a vajec. Ideální chuťovou kombinaci tvoří s celozrnnou rýží. Trvanlivost až 10 let.

- Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
- Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
- Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
- K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu

Složení
Vepřová kotleta (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, vejce, sýr Eidam (mléko, sůl, sýrařské kultury), vepřová klobása (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, sůl, kurkuma, koření extrakt), sůl kamenná, pepř.
| Výživové údaje na 100 g | |
| Energie | 761 kJ / 181 kcal |
| Tuky | 6,3 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 1,0 g |
| Sacharidy | 21,7 g |
| z toho cukry | 13,0 g |
| Bílkoviny | 12,0 g |
| Vláknina | 5,7 g |
| Sůl | 0,85 g |
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
