Popis
Čekankový topping čokoláda
Čekankový topping, to je sladká hustá Low Carb poleva, která se může pyšnit nízkým obsahem cukru a tuku na rozdíl od jiných toppingů. Je zcela bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny a se sníženou energetickou hodnotou. Proto je vhodná pro všechny druhy diet.
Skvěle se hodí k dochucení ovesných kaší, dezertů, zmrzlinových pohárů, rýžových nákypů, proteinových palačinek či jogurtů.
O čekance
Čekanku jako prospěšnou bylinu všichni dobře známe a asi její neznámější použití je zpracování sušeného kořene do zdravé náhrady kávy - melty. Ale to samozřejmě není její jediné použití. Čekanka obecná je velice ceněnou léčivou bylinou lidového léčitelství.
| Výživové údaje na 100 g | |
| Energie | 709 kJ /175 kcal |
| Tuky | <0,6 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
| Sacharidy | 7,1 g |
| z toho cukry | 5,8 g |
| Vláknina | 69,0 g |
| Bílkoviny | 1,1 g |
| Sůl | 0 g |
Složení
Extrakt z kořene čekanky 96,4 %, čokoládové aroma, sladidlo: sukralóza 0,1 %.
DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ
Dávkujte 10 – 20 g denně
Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky.
Skladování
Chraňte před slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladu a temnu. Případný sediment není na závadu.
Země původu
EU
| Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
