Mrazem sušené ovoce
Lyofilizované ovoce. Co znamená to divné slovo lyofilizace? Proces lyofilizace zanechá ovocným plodům jak barvu, tak i specifickou chuť a vůni. Voda z jednotlivých kousků působením mrazu a následným sušením za upravených podmínek sublimuje – tedy přechází ze svého pevného skupenství ihned do skupenství plynného. Veškeré minerály, vitamíny a struktura ovoce zůstane neporušena a vy si můžete vychutnat chuť jahod klidně i na severním pólu. Jediný rozdíl od konzumace čerstvého ovoce je příjemné křupnutí, které bude doprovázet každé vaše skousnutí!
Nejprodávanější
-
Jahody lyofilizované plátky ČR – Sklademod 94 Kč / ks
Že byste si rádi vychutnali jahody i v měsíci lednu? Za dvanácti...
-
Maliny lyofilizované ČR – Sklademod 149 Kč / ks
Milovníci malin, pozor! Dáváme Vám možnost uspokojit Vaše chutě kdykoliv...
-
Banán lyofilizovaný ČR – Sklademod 65 Kč / ks
Nechejte se omámit tou úžasnou banánovou vůní. Jedno křupnutí, takhle...
-
Meruňky lyofilizované – Sklademod 82 Kč / ks
Sladkokyselkavé, a jak krásně voní. Přesně jako čerstvě utržené....
Stránka 1 z 2 - 22 položek celkem
Stránka 1 z 2 - 22 položek celkem