Mrazem sušené ovoce
Lyofilizované ovoce. Co znamená to divné slovo lyofilizace? Proces lyofilizace zanechá ovocným plodům jak barvu, tak i specifickou chuť a vůni. Voda z jednotlivých kousků působením mrazu a následným sušením za upravených podmínek sublimuje – tedy přechází ze svého pevného skupenství ihned do skupenství plynného. Veškeré minerály, vitamíny a struktura ovoce zůstane neporušena a vy si můžete vychutnat chuť jahod klidně i na severním pólu. Jediný rozdíl od konzumace čerstvého ovoce je příjemné křupnutí, které bude doprovázet každé vaše skousnutí!
Nejprodávanější
-
Jahody lyofilizované plátky ČR – Sklademod 94 Kč / ks
Že byste si rádi vychutnali jahody i v měsíci lednu? Za dvanácti...
-
Jahody lyofilizované kostky ČR – Momentálně nedostupnéod 85 Kč / ks
Jako právě utržené ze zahrádky, sladké, voňavé, křehké a křupavé. Tak...
-
Borůvky lesní lyofilizované ČR – Sklademod 119 Kč / ks
Na rychlé dobití energie máme pro každého z Vás skvělý lék –...
-
Švestky lyofilizované ČR – Sklademod 76 Kč / ks
Lyofilizované švestky byly připraveny v naší zemi a jsou opravdovou...
-
Maliny lyofilizované ČR – Sklademod 154 Kč / ks
Milovníci malin, pozor! Dáváme Vám možnost uspokojit Vaše chutě kdykoliv...
Stránka 1 z 2 - 24 položek celkem
Stránka 1 z 2 - 24 položek celkem