🌟 Pozor! 🚚 Doprava s Českou poštou již od 49 Kč! Udělejte si radost a zároveň ušetřete na dopravě 💰 Akce trvá jen omezenou dobu! ⏳

Hodnocení obchodu

5,0 5355 hodnocení
Přidat hodnocení
5
5248x
4
64x
3
22x
2
8x
1
13x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Vlastimil Čech | 30.4.2024
Koupil jsem 2 balení Vital Country Mandle loupané 500 g a obě balení jsou žluklé, schválně jsem je nabídnul kolegům v práci, aniž bych cokoliv říkal, ochutnali a řekli, že je nechtějí, že jsou žluklé. Ostatní druhy - uzené a natural jsou v pohodě.
J Avatar autora Jirina | 26.4.2024
Moc děkuji jsem tu oproti jinému obchodu velmi velmi spokojená objednám znovu :)
ZM Avatar autora Zdenek Minks | 19.4.2024
20 ***** VŠECKO STOJI ZA PPPPPPPPPOOOOCHVALU !! MYLUJU PILOTKU
RS Avatar autora Robert Sivák | 27.3.2024
Jako vždy, bez problému.
EC Avatar autora Eva Cabanová | 12.2.2024
Dodací lhůty nejsou v souladu s uvedeným termínem dodání při objednání, vždy zpožděno :/
Avatar autora Kateřina Šváchová | 24.1.2024
Jsem moc spokojená, skvělá komunikace, kvalitní zboží, super ceny. Doporučuji.
Avatar autora Ing. Václav Železný | 19.1.2024
Naprostá spokojenost zboží došlo v pořádku a včas a přesně to co jsem chtěl.
V Avatar autora Vera | 15.1.2024
Dobrá káva a spolehlivé dodání
Z Avatar autora Zuzka | 11.1.2024
První nákup a velké překvapení a radost. Pečlivě zabaleno.Ale ta chuť čerstvých datli je famózní.Urcite jsme nenakupovali naposledy.
A Avatar autora Anna | 7.12.2023
Krásně zabaleno, kvalitní výrobky
JP Avatar autora Jiří Přibík | 27.9.2023
Nekonečná doba dodání.
VZ Avatar autora Věra Zuzíková | 28.8.2023
Celkem spokojena, jen rýžový papír s prošlou trvanlivosti.
Z Avatar autora Zuzana | 21.8.2023
P Avatar autora Petra | 13.8.2023
I Avatar autora Ivana | 7.7.2023
Obrovská spokojenost a všem jen doporučuji. Prostě, když něco děláš s láskou, tak je to znát. Děkuji.
Z Avatar autora Zdenka | 6.6.2023
PP Avatar autora Pavlína Pomezná | 22.5.2023
Velká spokojenost. Zakoupila jsem bio hrachový protein a jsem z něj nadšená. Také mne mile potěšil recept na Vánočku, jako poděkování za objednávku, který mi byl zaslán na e-mail. Těším se na další nákup. Určitě všem doporučuji!
D Avatar autora Dagmara | 11.5.2023
Super jedním slovem 👍🙂😍a více slovy VELIKÁ spokojenost .Děkuji a ráda doporučuji!!!
ZB Avatar autora Zdenka Balšánová | 1.12.2022
M Avatar autora marcela | 15.11.2022

Stránka 1 z 268 , položek celkem: 5355