Hodnocení obchodu

5,0 1438 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1414x
4
17x
3
1x
2
3x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora | 17.10.2019
Snadné objednání, rychle doručení - parádní servis. Doporučuji a příště zase objednám!
IK Avatar autora | 17.10.2019
Byl to zatím můj první nákup a spokojenost veliká, Rychlá dodávka, pečlivě zabalená. Rozhodně doporučuji.
A Avatar autora | 17.10.2019
Vše bylo v naprostém pořádku. Tento obchod mohu doporučit.
M Avatar autora | 17.10.2019
Relativně rychlé dodání, dobře zabaleno, zboží s dlouhou spotřebou, příjemná komunikace, obchod jednoznačně doporučuji a v budoucnu opět využiji
PB Avatar autora | 17.10.2019
Jsem moc spokojena, objednávka došla v pořádku a příjemná byla i komunikace s obchodem.
BM Avatar autora | 17.10.2019
Byla jsem velice spokojena s rychlostí a způsobem dopravy. Bohužel jsem zatím neměla možnost vše ochutnat, ale to co jsem do teď ochutnala bylo výborné. Objednávala jsem asi 5 druhů ořechů, pak asi 3 druhy hrozinek a brusinky s borůvkami. Něco bylo i jako dárek. Byla jsem ráda, že použili obaly od dodavatele a nepřebalovali zboží do dalších obalů. Děkuji i za krásný dopis.
PM Avatar autora | 17.10.2019
Vše v pořádku, produkty kvalitní
MS Avatar autora | 14.10.2019
Bez výhrad.
DJ Avatar autora | 14.10.2019
Nakoupil jsem už podruhé, nákup opět bez problému a zboží kvalitní.
PS Avatar autora | 14.10.2019
Spokojen.
KH Avatar autora | 14.10.2019
Spokojenost. Rychlá dodávka skvělého zboží.
AK Avatar autora | 13.10.2019
Spokojenost, sympaticke jednani.
VB Avatar autora | 13.10.2019
Byla jsem velmi spokojená za rychlou dodávku, bezvadné jednání i výborný sortiment. Samozřejmě příště zase objednám u vás. Doporučuji - super. Děkuji
N Avatar autora | 12.10.2019
Vše super, určitě doporučuji
JJ Avatar autora | 11.10.2019
spokojen 1*
MK Avatar autora | 10.10.2019
Vse super, velky vyber, spokojenost
PT Avatar autora | 10.10.2019
Musím jen doporučit. Chuťově vše výborný :-)
VG Avatar autora | 10.10.2019
Vse super!
ET Avatar autora | 10.10.2019
Objednávala jsem poprvé a určitě ne naposledy. Velký výběr sortimentu za přívětivé ceny, vše perfektně zabalené, rychle doručené a s milým vzkazem. Jediné, co mi chybí, je doručování prostřednictvím Zásilkovny. Jinak není co vytknout!
Avatar autora 12.10.2019
Dobrý den paní Eliško, přes zásilkovnu také posíláme, ale jen balíčky do 5 kg neboť při větší hmotnosti je cena Zásilkovny dražší než Česká pošta i In Time
ZP Avatar autora | 8.10.2019
Naprostá spokojenost. Rychlé dodání, výrobky moc dobré.

Stránka 1 z 72 , položek celkem: 1438

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jaké cookie používáme najdete ZDE