Hodnocení obchodu

5,0 5304 hodnocení
Přidat hodnocení
5
5200x
4
64x
3
20x
2
7x
1
13x
Nevyplňujte toto pole:
Z Avatar autora Zdenka | 24.1.2022
Jsem zklamaná objednala jsem si 1kg droždí přišlo pouze 500g balení.Peču hodně proto jsem chtěla velké balení... Odpověd´z obchodu citace" bohužel droždí Vám doposlat nemůžeme. Pokud budete chtít, můžeme se domluvit na přidání droždí do další objednávky, stačí si o něj napsat do poznámky. Nebo Vám vrátíme ihned peníze."
L Avatar autora Lida 41976789 Machotová | 22.1.2022
Doporučuji
I Avatar autora Iveta | 20.1.2022
Naprostá spokojenost !
A Avatar autora Anna | 26.12.2021
Super!
Y Avatar autora Yvona | 25.12.2021
Objednavka mi prisla behem par dnu a k tomu velice hezke psani ! Urcite si opet objednam u vas. Dekuji.
VH Avatar autora Václav Hurych | 21.12.2021
Naprostá spokojenost. Klalita, rychlost, skvělá komunikace. Krásné Vánoce.
L Avatar autora Laďka M. | 17.12.2021
skvělá komunikace, kvalitní zboží, rychlé dodání jsem velmi spokojená , děkuji
JD Avatar autora Jan Doseděl | 9.12.2021
Dobrý výběr produktů, kvalita ok.
JM Avatar autora Jiřina Bartošová Mgr | 9.12.2021
Vážení, objednala jsem si u Vás 1kg kešu ořechů a jsem opravdu zklamaná, jsou mezi nimi plesnivé a zřejmě i žlukllé, protože po ochutnání mám hořkou v ústech a pálí mě jazyk. Pošlu Vám je zpět nebo je za 280 korun vyhodím. Bartošová J. Svatobořice
I Avatar autora Ivana U. | 8.12.2021
Jsem velice spokojena, objednala jsem poprvé a s největší pravděpodobností ne naposled. Zboží bylo perfektně a úsporně zabaleno, produkty jsem zatím nepoužila, ale vypadají super... Uzavíratelné sáčky jsou velkou předností.
VL Avatar autora Věra Lavičková | 8.12.2021
Dobrý den, vše naprosto skvěle a krásně zabaleno. Rychlost dodání neuvěřitelná. A ceny jsou také příznivé.
KJ Avatar autora Kateřina Jílková | 8.12.2021
Jsme moc spokojení
LM Avatar autora Ludmila Musilová | 5.12.2021
Děkuji za rychlé vyřízení mé objednávky. Jsme důchodci, u vás objednávám poprve. Teprve budu péct dia sušenky a použiji Vaše zaslané sladidlo a vyzkouším, děkuji Vám.
M Avatar autora Michal | 3.12.2021
Super ceny a kvalitní balení sušeného ovoce. Doba dodání 6 kalendářních dní, na prosinec super. Nakoupil jsem poprvé a určitě to zopakuji :-)
B Avatar autora Bob | 2.12.2021
Vše proběhlo bez problémů. Dal jsem na recenze obchodu a udělal jsem dobře. Doporučuji.
TS Avatar autora Tereza Skřipská | 2.12.2021
Vše v naprostém pořádku. Super nákup. Doporučuji.
MM Avatar autora Michal Müller | 2.12.2021
Naprostá paráda!
MJ Avatar autora Markéta Jonová | 2.12.2021
Super
MP Avatar autora Martina Přibylová | 2.12.2021
Jsem moc spokojená. Vše v pořádku
Avatar autora Sabina Řeháčková | 2.12.2021
z obchodu objednávám již po několikáté, vždy jsem spokojena, zboží přijde rychle v pořádku, ale dlouho nevydrží :-) hlavně oříšky :-)

Stránka 1 z 266 , položek celkem: 5304