Hodnocení obchodu

5,0 5332 hodnocení
Přidat hodnocení
5
5228x
4
64x
3
20x
2
7x
1
13x
Nevyplňujte toto pole:
VF Avatar autora Václav Forejt | 20.9.2022
Rozhodně využiju i příště. Zdravím všechny pracovníky.
L Avatar autora Lenka | 14.9.2022
ano ,vše dorazilo v pořádku a objednané zboží sušené dalte, meruňky chuťově výborné
JM Avatar autora Jaroslava Mahdalová | 6.9.2022
Jsem moc spokojená a vážím si Vaší práce. Děkuji za Vás.
AH Avatar autora Anna Hrubá | 30.8.2022
Jsem velmi spokojená s obchodem. Bohatý výběr zdravých produktů,rychle dodání.
H Avatar autora Hana | 28.8.2022
Rychlé vyřízení a doručení objednávky, super komunikace. Děkuji, určitě zas něco objednám.
TR Avatar autora TOMÁŠ RADKOVIČ | 26.8.2022
Zatím spokojenost. Vždy vše v pořádku
T Avatar autora Tomáš | 24.8.2022
naprostá spokojenost, pravidelně nakupuji.
I Avatar autora Irena | 20.8.2022
Naprostá spokojenost. Velký výběr, skvělý servis a pro mne (stařenku :-)) výhodný nákup z pohodlí domova. VitalCountry patří můj velký dík !
BV Avatar autora BOHUMIL VITEK | 18.8.2022
Jsem naprosto spokojen s obchodem super kvalita ,rychlost ,dodani no nema chybu Diky.
V Avatar autora Veronika | 2.8.2022
Rychlé vyřízení objednávky, vše proběhlo bez problémů. Ráda obchod využiji znovu.
MT Avatar autora Marie Tuklmanová | 29.7.2022
100% spokojenosti.
RF Avatar autora Radka Fritschová | 4.7.2022
Vše naprosto PERFEKTNÍ. Budu objednávat znovu.
OP Avatar autora Olga Petříčková | 28.6.2022
Naprosto úžasný a 100 % spolehlivý obchod. Informuje o každém kroku práce na objednávce a jejím předání dopravci. Rychlé dodání, super zabaleno, kvalitní produkty. Děkuji.
BV Avatar autora Barbora Vańková | 27.6.2022
Rychlé dodání, naprostá spokojenost. Objednávám zde podruhé, budu zde objednávat i příště.
VK Avatar autora Veronika Kopecká | 20.6.2022
Obchod je senzační a zboží výborné. Nemám co vytknout. Líbí se mi osobní přístup a dopis v balíčku mě mile překvapil. Určitě obchod za čas opět ráda "navštívím". Děkuji.
Avatar autora Miroslav Špaček | 2.6.2022
Rychlost, slušnost, a především kvalita ctí vaši firmu. To není, bohužel, běžné u mnoha zásilkových firem. Děkuji a těším se na další spolupráci. M. Špaček
LH Avatar autora Ludmila Honzarkova | 17.5.2022
Psala jsem již na Heureku, ale rada se vyjádřím i zde. Naprosto bezkonkurenční zboží i kvalita. Nakupuji zde pravidelně a ještě se mi nestalo, že bych nebyla spokojená. Ať se to týká množství, chuti……atd Přeji všem, kdo se podílejí na uspokojování našich mlsných jazýčků, aby se jim vedlo, co nejlépe a aby se stále rozšiřovaly řady zákazníků. Protože to opravdu stojí za to. Ludmila Honzárková ❤️
Z Avatar autora Zdeněk | 27.4.2022
Jsem velmi spokojen.Balíček přišel v pořádku,od začátku jsem měl veškeré informace o jeho vzniku a dopravě.Byl výborně zabalený.Je vidět,že v této firmě mají ke své práci velmi kladný vztah.Děkuji a přeji mnoho úspěchů,jak v práci,tak i v osobním životě.Zdeněk Novotný.
JK Avatar autora Jiřina Klausová | 21.4.2022
Dnes opět přišel balík krásně zabalený, znovu jen chválím za sortiment i rychlost vybavení dodávky.
LP Avatar autora Lenka Plašilová | 8.3.2022
jsem spokojena s obchodem, rychlé doručení, balíček přišel v pořádku a produkty kvalitní. Všem můžu doporučit. Jediné co se mi nelíbilo, že na rozpustné vláknině Psyllium nebyla etiketa k přečtení : složení a dávkování.

Stránka 1 z 267 , položek celkem: 5332