Hodnocení obchodu

5,0 5355 hodnocení
Přidat hodnocení
5
5248x
4
64x
3
22x
2
8x
1
13x
Nevyplňujte toto pole:
Z Avatar autora Zdeněk | 27.4.2022
Jsem velmi spokojen.Balíček přišel v pořádku,od začátku jsem měl veškeré informace o jeho vzniku a dopravě.Byl výborně zabalený.Je vidět,že v této firmě mají ke své práci velmi kladný vztah.Děkuji a přeji mnoho úspěchů,jak v práci,tak i v osobním životě.Zdeněk Novotný.
JK Avatar autora Jiřina Klausová | 21.4.2022
Dnes opět přišel balík krásně zabalený, znovu jen chválím za sortiment i rychlost vybavení dodávky.
LP Avatar autora Lenka Plašilová | 8.3.2022
jsem spokojena s obchodem, rychlé doručení, balíček přišel v pořádku a produkty kvalitní. Všem můžu doporučit. Jediné co se mi nelíbilo, že na rozpustné vláknině Psyllium nebyla etiketa k přečtení : složení a dávkování.
KL Avatar autora Květa Lanková | 4.3.2022
Dnes přišel balíček,mango,skořice a švestky ,naprostá spokojenost a tím budu tento obchod stále navštěvovat,chuťově výborné,krásně zabalené přeji obchodu jen to nejlepší ,zaslouží si chválu
VH Avatar autora Věra Havlová | 26.2.2022
Všechny produkty, které jsme zakoupili, byly kvalitní a jen se po nich zaprášilo. Oceňujeme balení do sáčku se "zipem", jsou praktické a několikrát použitelné!
L Avatar autora ludmila | 20.2.2022
maximalna spokojnost. kvalitne produkty. balenie v uzatvaratelnych sackoch vyborne, skoda ze plastove, lepsie by sa hodili nejake recyklovatelne.
JU Avatar autora Josef Uhlíř | 8.2.2022
Obchod pracuje rychle, nabídku má bohatou, jenom při vážení skořice celé asi dochází k dost velkým ztrátám . Objednal jsem si dvě balení po 200gr. Jeden sáček sáček vážil 182gr a druhý 210gr včetně obalu. Obal vážil cca 14gr. Všechny ostatní položky vážily přesně podle štítku.
PF Avatar autora Petr Fejt | 4.2.2022
Pravidelně každý měsíc odebírám již druhým rokem. Kvalita, cena i ochota řešit věci je na vysoké úrovni.
V Avatar autora Vilma | 4.2.2022
super, neuvěřitelně rychlé dodání, naprostá spokojenost, určitě si příště opět objednáme
Z Avatar autora Zdeněk | 31.1.2022
Rychlé vyřízení objednávky, kvalitně balené produkty.
KS Avatar autora Katerina Suchanková | 31.1.2022
Rychlé dodání a kvalitní zboží ????
Z Avatar autora Zdenka | 24.1.2022
Jsem zklamaná objednala jsem si 1kg droždí přišlo pouze 500g balení.Peču hodně proto jsem chtěla velké balení... Odpověd´z obchodu citace" bohužel droždí Vám doposlat nemůžeme. Pokud budete chtít, můžeme se domluvit na přidání droždí do další objednávky, stačí si o něj napsat do poznámky. Nebo Vám vrátíme ihned peníze."
L Avatar autora Lida 41976789 Machotová | 22.1.2022
Doporučuji
I Avatar autora Iveta | 20.1.2022
Naprostá spokojenost !
A Avatar autora Anna | 26.12.2021
Super!
Y Avatar autora Yvona | 25.12.2021
Objednavka mi prisla behem par dnu a k tomu velice hezke psani ! Urcite si opet objednam u vas. Dekuji.
VH Avatar autora Václav Hurych | 21.12.2021
Naprostá spokojenost. Klalita, rychlost, skvělá komunikace. Krásné Vánoce.
L Avatar autora Laďka M. | 17.12.2021
skvělá komunikace, kvalitní zboží, rychlé dodání jsem velmi spokojená , děkuji
JD Avatar autora Jan Doseděl | 9.12.2021
Dobrý výběr produktů, kvalita ok.
JM Avatar autora Jiřina Bartošová Mgr | 9.12.2021
Vážení, objednala jsem si u Vás 1kg kešu ořechů a jsem opravdu zklamaná, jsou mezi nimi plesnivé a zřejmě i žlukllé, protože po ochutnání mám hořkou v ústech a pálí mě jazyk. Pošlu Vám je zpět nebo je za 280 korun vyhodím. Bartošová J. Svatobořice

Stránka 3 z 268 , položek celkem: 5355