Ananas lyofilizovaný ČR

 

Lyofilizovaný ananas je příjemně křupavý, tropicky voňavý a báječně chutná. Nemá v sobě žádné konzervanty ani přidaný cukr. Je vyroben z kvalitního vyzrálého ovoce a samotné sušení pak probíhá u nás v Česku. Lyofilizovaný ananas je ideální svačinka, doplněk do jogurtu či obilninové kaše.

VEGAN, GMO, GLUTEN

od 78 Kč / ks
od 68 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Mrazem sušené ovoce
Zvolte variantu
Ananas lyofilizovaný Vital Country Množství: 50 g Skladem
Můžeme doručit do: 12.8.2022
78 Kč / ks
68 Kč bez DPH
   
Ananas lyofilizovaný Vital Country Množství: 100 g Skladem
Můžeme doručit do: 12.8.2022
145 Kč / ks
126 Kč bez DPH
   
Ananas lyofilizovaný Vital Country Množství: 200 g Skladem
Můžeme doručit do: 12.8.2022
269 Kč / ks
234 Kč bez DPH
   
 

Ananas sušený mrazem

Základem tohoto skvělého lyofilizovaného ananasu je výběr jen těch nejlepších vyzrálých plodů. Proces lyofilizace pak probíhá u nás, v Česku. Tím zaručujeme, že v balení nenajdete polámané kousíčky, nebo spoustu prášku, ale pořádné křupavé kvalitní kousky ovoce. V lyofilizovaném ananasu najdete rovněž jako v tom čerstvém vitamíny A, B, C, vápník, železo, fosfor, draslík a vlákninu Chuť i barva jsou naprosto přírodní, bez jakýkoli přidaných látek.

Ananas lyofilizovaný 100 g Vital Country

Pokud vás nebo děti honí mlsná, zapomeňte na nezdravé dobroty plné chemie. Sáhněte vždy po lyofilizovaném ananasu! Zdravá dobrota utiší mlsný jazýček a doplní i živiny. Přimíchejte si jej do jogurtu, tvarohu, chia pudinku i obilninové kaše. Připravte spolu s kokosem, oříšky a rozinkami tropickou müsli směs nebo vynikající raw tyčinky.

10 TOP BENEFITŮ LYOFILIZOVANÉHO OVOCE

  • chutná jako čerstvé ovoce
  • voní jako čerstvé ovoce
  • zachová si maximum vitamínů a nutričních hodnot
  • zachová si maximum minerálů a živin
  • má krásnou přirozenou barvu
  • má přirozenou strukturu
  • neobsahuje SO2 ani jiné „éčka“
  • neobsahuje přidaný cukr
  • neplatíte za vodu, ale za ovoce plné vitamínů!
  • Vydrží dlouho při správném skladování

co je lyofilizace

Lyofilizace neboli sušení mrazem má nespočet výhod oproti sušení teplem. Ovoce sušené teplem přichází o cenné vitamíny a minerály, ale při lyofilizaci si uchovává svou přirozenou barvu, vůni, chuť, strukturu a především nedochází ke ztrátám vitamínů a minerálů. Samotný proces zajistí, že není potřeba přidávat k ovoci konzervanty, barviva ani cukr navíc. Mrazem sušené ovoce má také mnohonásobně menší obsah vody než je tomu u sušení teplem. Ovoce tak při správném skladování vydrží opravdu dlouho.

Věděli jste, že na 100g lyofilizovaného ananasu je potřeba asi 700g toho čerstvého?

Složení

100% lyofilizovaný ananas

Výživové údaje na 100 g
Energie 1495 kJ / 353 kcal
Tuky 0,7 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 88,0 g
    z toho cukry 66,0 g
Bílkoviny 3,4 g
Sůl 0,02 g

vyrobeno

Česká republika

Skladování

Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: