Popis
Černý rybíz sušený mrazem
Pochutnejte si na jemně kyselém černém rybízu i mimo sezónu. Hlavně v zimě vám bodne na posílení imunity, vždyť je plný vitamínu C, E, B skupiny a železa. Výběr a zpracování bobulí probíhá v Česku. Nepoužila se žádná barviva ani konzervanty, můžete se tak spolehnout na to, že ochutnáte jen kvalitní a silnou přírodní chuť.
Lyofilizovaný černý rybíz můžete použít stejně jako ten čerstvý. Na ozdobu dezertů, do ovocného salátu, i do koláčů. Do snídaňové kaše i smoothies je rybíz jako stvořený. Nebo vyzkoušejte skvělé rybízové želé, podávané s oslazeným bílým jogurtem. Připravit si z rybízu můžete i čaj, stačí přidat další lyofilizované ovoce, kterého máme v nabídce opravdu hromadu.
10 TOP BENEFITŮ LYOFILIZOVANÉHO OVOCE
- chutná jako čerstvé ovoce
- voní jako čerstvé ovoce
- zachová si maximum vitamínů a nutričních hodnot
- zachová si maximum minerálů a živin
- má krásnou přirozenou barvu
- má přirozenou strukturu
- neobsahuje SO2 ani jiné „éčka“
- neobsahuje přidaný cukr
- neplatíte za vodu, ale za ovoce plné vitamínů!
- Vydrží dlouho při správném skladování
Rozdíl mezi lyofilizovaným ovocem a sušeným teplem
Rozdíl mezi lyofilizovaným ovocem a ovocem, sušeným teplem je opravdu markantní. Při lyofilizaci se ovoce prudce zmrazí velmi nízkými teplotami a následně se z něj vysuší voda. Je to zatím nejšetrnější způsob zpracování ovoce, při kterém není potřeba k ovoci přidávat další konzervanty ani barviva.
Lyofilizované ovoce při správném skladování dlouho vydrží a zároveň si uchovává vlastnosti ovoce čerstvého. Nepřichází o nutriční látky, neztrácí nic ze své chutě, vůně a struktury. Barva zůstává také totožná, dokonce i mnohdy více vynikne. Pokud si chcete pochutnat na všemožném ovoci kdykoli a kdekoli, tak lyofilizované ovoce je správnou volbou.
Složení
100% lyofilizovaný černý rybíz
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1320 kJ / 315 kcal |
Tuky | 2,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 77,0 g |
z toho cukry | 42,0 g |
Bílkoviny | 7,0 g |
Sůl | 0,1 g |
vyrobeno
Česká republika
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.