Popis
Černý rybíz sušený mrazem
Díky šetrnému způsobu sušení „lyofilizaci“ si ovoce zachovává veškeré své nutriční hodnoty, barvu, strukturu a chuť. Navíc nepotřebuje žádné konzervanty ani barviva, což ocení každý milovník přirozených produktů.
Naše balení černého rybízu probíhá ručně, abychom zajistili maximální kvalitu. S láskou vybíráme ty nejlepší celé kousky ovoce a pečlivě je balíme do sáčků. Takto se vyhneme situaci, kdy byste místo krásných plodů obdrželi pouze prášek.
Lyofilizovaný černý rybíz má dlouhou trvanlivost, pokud jej skladujete správně. Můžete si tak dopřát jeho lahodnou chuť kdykoli budete mít chuť na něco dobrého.
5 důvodů, které vás přesvědčí
- Unikátní chuť a křupavost - Lyofilizace zaručuje nejlepší možnou kvalitu sušeného ovoce.
- Zachování nutričních hodnot - Na rozdíl od teplem sušeného ovoce ztrácí lyofilizovaný rybíz minimálně živin.
- Bez konzervantů a barviv - Díky šetrnému zpracování nepotřebujeme přidávat žádné chemické látky.
- Ruční balení - Pečlivě vybíráme ty nejlepší plody a balíme je do sáčků, abyste dostali co nejvyšší kvalitu.
- Dlouhá trvanlivost - Správným skladováním si můžete vychutnat čerstvou chuť černého rybízu kdykoli budete chtít.
Vyvážte sladkost s lyofilizovaným černým rybízem
Obohaťte svá smoothie přidáním lžíce lyofilizovaného černého rybízu. Tím dodáte svému nápoji intenzivní ovocnou chuť. Přidejte lyofilizovaný černý rybíz jako křupavý topping do svých cereálií, müsli nebo ovesné kaše. Tím získáte extra chuťový zážitek.
Pokud rádi pečete, přidejte lyofilizovaný černý rybíz do domácích müsli tyčinek. Zvýšíte tak jejich výživovou hodnotu a přidáte lahodnou ovocnou chuť. Mějte vždy po ruce malý sáček lyofilizovaného černého rybízu jako zdravou alternativu k nezdravým snackům.
Složení
100% lyofilizovaný černý rybíz
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1320 kJ / 315 kcal |
Tuky | 2,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 77,0 g |
z toho cukry | 42,0 g |
Bílkoviny | 7,0 g |
Sůl | 0,1 g |
Země původu
Srbsko
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.