Popis
plátky Maga sušeného mrazem
Použití
Co je Lyofilizace
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Tato úprava zaručuje, že ovoce je stejně kvalitní jako to čerstvé. Ovoce si zachová barvu, vůni, strukturu i chuť. A co je hlavní, obsah živin, vitamínů i minerálů zůstává rovněž zachován, což je nesmírně důležité. Lyofilizované ovoce je stejně vynikající jako čerstvé, jen při skousnutí příjemně křupne. Správným skladováním pak zajistíte, že ovoce si můžete dopřát kdykoli během celého roku a pravidelně tak povzbudíte svou imunitu i chuťové pohárky.
Složení
100% lyofilizované mango plátky
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1493 kJ / 352 kcal |
Tuky | 1,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 89,0 g |
z toho cukry | 78,0 g |
Bílkoviny | 3,6 g |
Sůl | 0,02 g |
vyrobeno
EU
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.