• 1 z 2
 

Lyofilizované jahody prášek a kousky 100g

 

Prášek z lyofilizovaných jahod je extrémně lahodný, chutný a voní jako čerstvě utržené jahody. Prášek využijete nejen do pokrmů, ale i tam, kde potřebujete dodat červené odstíny. Přidejte jahodovou chuť třeba jogurtu, RAW tyčince či nápojům.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Momentálně nedostupné
147 Kč / ks
128 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Mrazem sušené ovoce a zelenina
Položka byla vyprodána...
 

Jahody sušené mrazem prášek a kousky

Žádné siřičitany, konzervanty, barviva ani přidaný cukr. Čeká na vás jen 100% lahodná chuť ovoce, které je stále plné vitamínů i minerálů díky šetrnému způsobu zpracování. Jahody se zmrazí, následně usuší a nadrtí, čímž zůstane zachována jejich vůně i sladká chuť. Na 50g lyofilizovaných jahod je potřeba asi 0,5 kg čerstvých, takže v balíčku je jich opravdu pořádná nálož.

Lyofilizované jahody prášek

Sladká chuť jahodového prášku je ideální na dochucení bílého jogurtu, tvarohu, vločkové i rýžové kaše. Přidat můžete prášek i do smoothies nebo mléčných koktejlů, osvěžující jahodový shake je v parném dni k nezaplacení. Na lívance si připravte jahodovou pěnu nebo domácí jahodou zmrzlinu. Chuť na sladké zažeňte s RAW tyčinkou.

Nasekejte oříšky, smíchejte s datlovou pastou a práškem z lyofilizovaných jahod, dejte do formy a nechte ztuhnout. RAW tyčinka utiší mlsný jazýček a dodá energii i živiny. A samozřejmě prášek z jahod můžete využít i při pečení moučníků. Potřebujete červený krém, polevu nebo těsto? S práškem z jahod to bude hračka.

Průměrné nutriční informace na 100 g produktu :  

Energetická hodnota:         1200 kJ/286 kcal
Tuky (g):  3,7g
z toho nasycené mastné kyseliny (g): 0,3g
Sacharidy (g): 50,9g
z toho cukry (g):   50,6g
Bílkoviny (g): 7,6g
Sůl (g): <0,025g

Prášek z lyofilizovaných jahod 100gSložení

100% lyofilizované jahody

Země původu

Čína / Německo

Skladování

Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jaké cookie používáme najdete ZDE