Popis
Brusinky sušené mrazem
Klikva, někdy také známá jako americká brusinka nebo kanadská brusinka, ovšem oproti brusince je větší a ještě o něco kyselejší. Je přeplněná vysokým obsahem vitamínu C a betakarotenu. Najdete v ní také další vitamíny, minerály, bioflavonoidy, organické kyseliny, vlákninu či pektin. Mějte tuto vitamínovou nálož vždy u sebe. Šetrný proces sušení mrazem zajistí, že v lyofilizované klikvě najdete všechno to, co v té čerstvé. A nezklame vás ani vůně, nakyslá chuť, červená barva a příjemná textura. To vše si rovněž uchovává svou přirozenou podobu.
Výrobní proces lyofilizace probíhá v České republice a probíhá s pečlivým výběrem jen těch nejlepších plodů. Díky tomu, že lyofilizovaná klikva necestuje přes kontinenty, tak si můžete dopřát celé velké kousky klikvy s minimem poškozených kousků. Lyofilizovaná klikva nepotřebuje navíc přidat konzervanty, barviva ani cukr. Je dokonalá přesně taková, jak byla posbírána a usušena.
Díky snadnému skladování, oproti čerstvé klikvě, si můžete dopřát klikvu v letadle, na poradě, škole i výletě. Zvláště v období, kdy všude létají viry, se pár hrstí lyofilizované klikvy denně náramně hodí. Na snídani si ji můžete přidat do cereální kaše spolu s ořechy.
10 TOP BENEFITŮ LYOFILIZOVANÉHO OVOCE
- chutná jako čerstvé ovoce
- voní jako čerstvé ovoce
- zachová si maximum vitamínů a nutričních hodnot
- zachová si maximum minerálů a živin
- má krásnou přirozenou barvu
- má přirozenou strukturu
- neobsahuje SO2 ani jiné „éčka“
- neobsahuje přidaný cukr
- neplatíte za vodu, ale za ovoce plné vitamínů!
- Vydrží dlouho při správném skladování
Co je to lyofilizace
Čerstvé ovoce si ceníme pro vysoký obsah živin. Problémem je však skladování a uchování plodů. Sušení teplem bylo po dlouhou dobu řešením, které ovšem mělo za následek ztrátu živin, barvy, vůně i chuti. Pak ale přišla revoluce jménem lyofilizace. Sušení mrazem se ukázalo jako perfektní řešení. Lyofilizované ovoce si uchovává vše důležité - vitamíny i živiny, barvu, texturu, chuť i vůni. Mrazem sušené ovoce je jako čerstvé, není potřeba k němu přidávat konzervanty, barviva či cukr. A při správném skladování vydrží opravdu dlouho.
Složení
100% lyofilizovaná klikva velkoplodá
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1416 kJ / 337 kcal |
Tuky | 1,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 67,0 g |
z toho cukry | 35,0 g |
Bílkoviny | 1,7 g |
Sůl | 0,03 g |
Vyrobeno
Česká republika
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.